SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar'dan Ozan Tufan patlaması!

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, teknik direktör Aykut Kocaman'ın biletini kestiği ve devre arasında başka bir takıma transfer olması beklenen Ozan Tufan hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

Ahmet Çakar'dan Ozan Tufan patlaması!

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, köşe yazısında Türk futbolunun gündemini değerlendirdi.

İşte Ahmet Çakar Ozan Tufan'la ilgili soruya verdiği yanıt şöyle:

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı kadro dışı bırakıyor ve kampa götürmüyor. "7 milyon Euro'ya alınmış. 22 yaşındaki bir oyuncuya Van Persie'ye gösterilen tahammül gösterilmedi" yorumları yapılıyor. Siz ne diyorsunuz?

'Kesinlikle Ozan Tufan, çok büyük oyuncu değil. Ama daha bir çocuk. 22 yaşında ve biraz da sanki hayat cahili. Bu da çok doğal. Hiçbirimiz ya da hiçbir futbolcu onun yaşında Sokrates gibi bir filozof değildi. Aykut Kocaman ve yönetimin ona tolerans gösterip pedagojik yaklaşmaları gerek. Van Persie, iki senedir F.Bahçe ile dalga geçiyor ama kimsenin gıkı çıkmıyor. Sonra adama sorarlar, "Gücünüz Ozan'a mı yetiyor?" Gelelim Ozan'a… Ağır baskı altında olduğunu biliyorum. Özel hayatında kimlerle arkadaşlık yapıyorsun bilmiyorum ama önünde çok uzun yıllar var. Toparlan, kendine gel, keskin sirkenin sadece küpüne zarar verdiğini çok iyi bil."

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin yeri doluyor

Yorumlar
TREND HABERLER