AKHİSAR

Akhisarspor Avrupa'da mağlubiyetle başladı

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Rus ekibi Krasnodar'la karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanan maçı 1-0 kaybetti.

Akhisarspor Avrupa'da mağlubiyetle başladı

Tarihinde ilk kez Avrupa'da mücadelede eden temsilcimiz Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'nın Krasnodar'a 1-0 mağlup oldu.

İki şutu direkten dönen Akhisarspor, iki de net pozisyondan faydalanamadı. Krasnodar'ın ise Akhisarspor kalesindeki ilk isabetli şutu gol oldu. J Grubu'ndaki diğer maçta ise Sevilla, Standard Liege'i 5-1 mağlup etti. 

Akhisarspor-Krasnodar maçının fotoğraflarıAkhisarspor-Krasnodar maçının fotoğraflarıAkhisarspor-Krasnodar maçının fotoğraflarıAkhisarspor-Krasnodar maçının fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon şampiyon olarak organizasyona doğrudan gruplardan başlayan Ege temsilcisi, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele etti. Akhisarspor, iyi bir oyun ortaya koyduğu maçta 2 kez direğe takıldı, birkaç pozisyondan yararlanamadı ve Krasnodar'a 1-0 mağlup oldu.

15. dakikada Krasnodar gole yaklaştı: Ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Wanderson'un yerden çektiği şut kaleci Fatih Öztürk'te kaldı.

MÜSAİT POZİSYONU DEĞERLENDİREMEDİK!

Temsilcimiz, 21. dakikada çok net bir pozisyondan yararlanamadı: Akhisarspor'da rakibini 3'e 1 yakaladığı hızlı atakta Güray Vural'ın pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda buluşan Avdija Vrsajevic'in çektiği şut savunmadan döndü.

BU KEZ DE DİREK!

Akhisarspor, 22. dakikada bir kez daha golün kıyısından döndü: Adrien Regattin'in sağ kanattan yaptığı orta ile altıpasa yakın bir bölgede topla buluşan Evgen Seleznyov, topu düzgün bir şekilde kontrol ettikten sonra şutunu çekti ancak bu şut yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Krasnodar, 26. dakikada 1-0'ı buldu: Charles Kabore'nin yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Viktor Claesson'un çektiği şut Fatih Öztürk'ün sağından ağlarla buluştu.

Akhisarspor, 42. dakikada beraberliğe çok yaklaştı: Sol kanattan topla birlikte ilerleyen Güray Vural, ceza sahasının hemen dışından ortasını yaptı, bu orta ile ön direkte buluşan Evgen Seleznyov'un kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı ve temsilcimiz Akhisarspor, devre arasında soyunma odasına 1-0 geride gitti.

Akhisarspor, 58. dakikada gole çok yaklaştı: Josue'nin pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Güray Vural'ın çektiği şutu kaleci Stanislav Kritsyuk, kornere çelmeyi başardı.

Akhisarspor-Krasnodar

YİNE DİREĞE TAKILDIK!

Temsilcimiz, 64. dakikada bir kez daha direğe takıldı! Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Avdija Vrsajevic'in gelişine çektiği şut üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Krasnodar, mücadeleden 3 puanla ayrıldı. Gruptaki diğer mücadelede ise Sevilla, Standard Liege'i 5-1 mağlup etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER