1.LİG

Akif Çağatay Kılıç müjdeyi verdi! Maçlar...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF 1. Lig'deki yayın krizinin en kısa sürede çözüleceği müjdesini verdi.

Akif Çağatay Kılıç müjdeyi verdi! Maçlar...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eskişehir'de yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'in televizyon yayını ile ilgili sorunun en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Bakan Kılıç, bir gazetecinin "TFF 1. Lig'in yayın haklarında kafa karışıklığı var. Sorun nereden kaynaklanıyor?" sorusuna, "Bu, TFF ile yayıncı kuruluşlar arasında yapılacak çalışmalar sonrası neticelenecek olan bir durum. Bu çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede bunu açıklığa kavuşturmuş olacaklar diye düşünüyoruz. Biz de o noktada gerekli desteği vermeye devam ediyoruz." cevabını verdi.

"ESKİŞEHİR'DEKİ YENİ STAT BİTMEK ÜZERE"

Eskişehirspor'un, Eskişehir için önemli bir unsur olduğunu ifade eden Kılıç, bu noktada herkesin heyecanla takip ve merak ettiği ve bir an önce hayata geçmesi için de beklediği büyük bir stadyum projesi olduğunu vurguladı. Bakan Kılıç, şu görüşlere yer verdi:

Futbolseverlere müjdeli haber!

"Açılış yapma noktasına erişmek üzere. Bir-iki eksiği var. Sahanın, zeminin ve stadın her açıdan hazır olarak Eskişehirspor'un kullanımı açısından en üst düzeyde ve ideal seviyede olması gerekiyor ki stadımızı futbol müsabakalarına açalım. Acele edilirse bazı işler eksik bırakılırsa daha sonra sezon boyunca onun sıkıntısını çekiyorsunuz. Burada en önemli unsurlardan birisi zemindir. Zeminin sağlıklı bir biçimde kendisini hazırlaması gerekiyor. Önümüzdeki dönem içerisinde Eskişehirspor, kendi yeni stadyumunda müsabakalarını oynayacak. Stadyumun bazı noktalarında halledilmesi gereken unsurları var. Tüm Eskişehir'in sahip çıkarak halledeceği konular var. Tüm sorumluluk makamında olan herkes, bununla ilgili gerekli adımları atacaktır."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER