GALATASARAY

Ali Dürüst neden istifa etti? İşte şok ayrılığın sebebi

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst dün yaptığı açıklama ile federasyondaki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Ali Dürüst'ün bu kararının altındaki neden de ortaya çıktı.

Ali Dürüst neden istifa etti? İşte şok ayrılığın sebebi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst dün yaptığı açıklama ile federasyondaki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu. Galatasaray-Atiker Konyaspor maçındaki tartışmalı penaltı kararının ardından, sarı-kırmızılı taraftarlarca TFF'den istifaya çağrılırken Ali Dürüst'ün istifa sebebi de ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in "Camiamız sahte dostlardan korunsun" ifadelerinin Ali Dürüst'ü bu kararı almaya ittiği öğrenildi.

Mustafa Cengiz: Hakemler ve TFF derhal istifa etmelidir

Galatasaray Kulübünün eski yöneticisi olan Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında cuma günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Galatasaray-Atiker Konyaspor maçındaki tartışmalı penaltı kararının ardından, sarı-kırmızılı taraftarlarca TFF'den istifaya çağrılmıştı. 

Sabah'ın haberine göre; Bu hamlenin perde arkasında ise özellikle Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalarının olduğu kaydedildi.

Sabah yazarı Levent Tüzemen, Dürüst ile konuştuğunu kaydederek Dürüst'ün "Bana hain damgası yapıştırmaya çalışanlar yüreğimi yaktı" dediğini ve yapacağı bir basın toplantısıyla bazı gerçekleri açıklayacağını dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst istifa etti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER