FUTBOL

Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, averajla küme düşme hattına geriledi. Spor yazarları Fenerbahçe'deki olumsuz tabloyu yorumladı.

Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor - Sayfa 1

MEHMET DEMİRKOL: Fenerbahçe kendi seyircisi dışında kimseyi korkutmuyor. Bu takımın adı Fenerbahçe olmasa küme düşmenin en büyük adayı olur. Ümit kesilen takım yani. Adının Fenerbahçe olması bu adaylığı geçersiz kılmıyor. Sadece biraz ümidi var Fenerbahçe’nin. Adının getirdiği bir ümit. Çözüm olacağını düşünmüyorum. Ancak Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor.

Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor - Sayfa 2

AHMET ÇAKAR: Ali Koç büyük ümitlerle takımın başına geldi... Sonra Comolli adlı bir adamı teknik patron yaptı... O Comolli tuhaf, manasız, dedikodulara mahal verecek bazı oyuncular aldı. 40 yıldır futbolun içindeyim yüz yıllık tarihi çınar Fenerbahçe'yi hiç bu kadar çaresiz ve aciz içinde görmedim. Sorumlular hesap vermeli, yazıklar olsun.

Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor - Sayfa 3

ERMAN TOROĞLU: Yazıya "Bitmişlik" diye başlasam çok seksi olmaz. Şunu diyebiliriz; The End… Filmin sonu… Filmin yönetmeni Ali Koç… Reji sorumlusu Comolli… Başaktör Cocu… Yardımcı rolde Koeman… Film büyük iddiayla vizyona girdi. Filmin galası yapıldı, gösterime girdi, gişede çakıldı… Dün gece son perdeydi ve bitti!.

Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor - Sayfa 4

Türkiye'de herkes merak ediyor. Bakalım ikinci film bize neler gösterecek? Çünkü ikinci film de bu şekilde olursa yönetmenin işi biter! Çok net! Bugün "The End" dedik. İkinci filmde de yönetmenin yaptıkları değişmezse başlık şu olur; The End-2… Ama yanına iki kelime daha yazarlar "Yönetmen de gitti" diye… Çünkü Fenerbahçe camiası The End-3'ü kaldırmaz!.