SÜPER LİG

Anderlecht yenilgisi ortalığı karıştırdı

Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında 2-1’lik skorla Belçika ekibi Anderlecht’e mağlup olan Bursaspor’da işler karıştı.

Anderlecht yenilgisi ortalığı karıştırdı
Ertuğrul Sağlam ilk kez taraftarlarla tartıştı, öğrencilerine ceza keseceğini açıkladı. Başkan İbrahim Yazıcı da, başarılı hocayla toplantı yaptı, transfer için tekrar düğmeye basıldı. 
 
 
Yenilginin ardından Bursa'ya önemli zaferler yaşatan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ilk kez taraftarlarla tartışırken, öğrencilerine de sert uyarılarda bulundu.

 
Özellikle bazı oyuncuların kendisini hayal kırıklığına uğrattığını kaydeden başarılı teknik adam, "Böyle oynamamamız lazım. Görüntünün iyi olmadığı ortada. Maalesef söyleyemeyeceğim şeyler var, cezalar yolda. Herkes şapkasını önüne koyup, iyice düşünmeli. Nerelerde hata yaptığını anlamalı. Bir an önce toparlanmak zorundayız. Bazı futbolcular disiplinden uzaklaştı. Takım değerlerini yitirmeye başladı. Takım değerlerini yitirenlere asla taviz vermeyeceğim. Avrupa Ligi'nde mücadele etme hedefimiz hala devam ediyor. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama Belçika'dan iyi bir sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yazıcı harekete geçti
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da önceki geceki yenilginin ve yaşananların ardından harekete geçti, Sağlam'la bir araya geldi.  
 
Sağlam'dan takımla ilgili bilgi alan Yazıcı, ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapılması için gerekli temaslara başlanacağını belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER