SPOR MAGAZİN

Arda Turan arkadaşlarından kopamadı büyük aşk bitti!

Milli çapkın Arda Turan'ın 2 ay önce ayrıldığı Aslıhan Doğan, sonunda konuştu! Takvim'in haberine göre Aslıhan Doğan, Arda Turan'ın ev ortamını hiç sevmedi.

Arda Turan arkadaşlarından kopamadı büyük aşk bitti! - Sayfa 1

Milli çapkın Arda Turan'ın 2 ay önce ayrıldığı Aslıhan Doğan, sonunda konuştu! Takvim'in haberine göre Aslıhan Doğan, Arda Turan'ın ev ortamını hiç sevmedi.

Arda Turan arkadaşlarından kopamadı büyük aşk bitti! - Sayfa 2

Barcelonalı futbolcunun ayrılıktan hemen sonra adının Ebru Şallı ve Didem Soydan'la anılması "Arda'yla Aslıhan'ın ilişkisini 3. kişiler mi bitirdi?" sorusunu akıllara getirdi. Ancak sosyetik güzelin açıklamalarına göre ayrılık sebebi ne ihanet ne de gerçekleşmeyen evlilikti! Çiftin beraberliğini, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferine rağmen Türkiye'deki erkek arkadaşlarından kopamaması, onları sürekli İspanya'daki 15 milyon euro'luk villasında ağırlaması bitirdi.

Arda Turan arkadaşlarından kopamadı büyük aşk bitti! - Sayfa 3

'İHANET KESİNLİKLE YOK' Aslıhan Doğan, şu sözleriyle İspanya'da birlikte yaşadığı Arda'nın yaşantısından artık bıktığını ilan etti: "Arda'yla 10 yıldır tanışıyoruz ve bu arkadaşlığımız zamanla aşka dönüşmüştü. Birbirimizi gerçekten seviyorduk; fakat Arda'nın İspanya'da olması ve oradaki ev ortamı bana çok fazla uymadı. Çok bunaldığım günler ve zamanlar oldu. Ortak bir ev hayatında buluşamayınca biz de ilişkimize zor da olsa son verdik. İhanet ise asla yok."

Arda Turan arkadaşlarından kopamadı büyük aşk bitti! - Sayfa 4

'BENİ GÖRÜNCE KAÇTI' Doğan, eski aşkının sık sık adının anıldığı Ebru Şallı ve Didem Soydan'la ilgili yöneltilen sorular karşısında ise bir anda buz kesti. Sosyetik güzel, "Bu isimlerin ilişkimizin bitmesiyle yakından veya uzaktan alakaları yok. Ne Ebru Şallı ne de Didem Soydan ilişkimin bitmesine sebep olacak kadınlar değil" dedi. Doğan, geçtiğimiz günlerde bir mekanda Turan'la pişti olunca oradan ayrıldığı yönündeki haberlere ise "Ben Arda'dan önce mekandaydım. Kendisi beni gördü ve asıl o mekanı terk etti" diyerek açıklık getirdi.