SPOR MEDYASI

Arda Turan'a tepkiler bitmiyor! Nereden nereye dedirten yazı...

Köşe yazarı Özay Şendir, şarkıcı Berkay Şahin'in burnunu kıran Arda Turan için "Biz onu Hudut karakolunda nöbet tutarken üşüyen askerlere ısıtıcı yollamasıyla tanıyorduk ne ara bu hale geldi." diyerek sitem etti.

Arda Turan'a tepkiler bitmiyor! Nereden nereye dedirten yazı...

Şarkıyı Berkay Şahin'in eşine sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen, buna tepki gösterdiği belirtilen ünlü şarkıcının burnunu kırdıktan sonra hastaneye ruhsatsız silahla giden ve hakkında dava açılan Arda Turan, gündemin ilk sıralarındaki yerini koruyor. 

Milliyet yazarı Özay Şendir, son yazısında bir dönem yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü futbolcunun son yıllarda adının karıştığı olumsuz olaylarla 'nereden nereye' geldiğini anlattı.

Arda Turan'la ilgili olay iddia! Çin'e gidecek...

"SEVMEDİĞİMİZ ARDA DEĞİL ONDA VÜCUT BULAN YAŞAM BİÇİMİ"...Özay Şendir'in, "Sevmediğimiz Arda Değil, Onda Vücut Bulan Yaşam Biçimi" başlıklı yazısı şöyle: "Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'ndaki Adalet Anaokulu'nda eğitim alan çocukların yıllık yemek masraflarını karşılayan adamdı o... Van'daki hudut karakolunda nöbet tutarken üşüdüğünü söyleyen askerlere ısıtıcı yollayan isimdi aynı zamanda. Omurilik felçlilerine, akülü tekerlekli sandalyeler bağışlayan, ultraAslan'ın kurucularından Alpaslan Dikmen'in dördüncü ölüm yıldönümünü dahi unutmayan, Antalya'daki hasta bir çocuk için tüm Barselona takımına imzalattığı topu çektiği videoyla birlikte yollayan birisiydi.

"SEVDİĞİMİZ ARDA'DAN NEFRET CÜMLELERİ KURDUĞUMUZ ARDA'YA NASIL GELDİK?"...İspanya'da "Keşke benim ülkemde de insanlar ölmeden anlaşmanın yolunu bulsalar" sözünü söylemişti. Hiç istemese bile, terör örgütü PKK yöneticileri atlamışlardı bu sözün üzerine... Bu saydığım şeyleri yapan Arda'dan, herkesin nefret cümleleri kurduğu Arda'ya nasıl geldik acaba? Bir yanda, onun kendisine yaptığı büyük haksızlıklar var.

"CÜZDAN, YUMRUK VEYA SİLAHIN GÜÇ OLDUĞUNU ZANNETME HATASI"...Diğer yandaysa, Arda'nın hiç sevmediğimiz bir tarzın ete kemiğe bürünmüş hali olmasının etkisi var. Mesela, muhafazakar cümleler kurup, sonra aksi bir hayat yaşamak diye başlayabiliriz. Sonra para ve şöhretin kendisine bir dokunulmazlık sağladığına inanmak diye devam edebiliriz. Cüzdan ya da yumruk veya silahın güç olduğunu zannetme hatası, marka giyerek, en pahalı otomobillere binerek değerli olma çabası gibi arka arkaya bir sürü maddeyi sıralamak da zor değil.

arda turan

Arda, nöbet tutarken üşüyen askerlere ısıtıcı göndermişti.

"GURUR DUYDUĞUMUZ BİR ADAMIN BU GELMESİNİ ASIL ÖFKEMİZ"...Türkiye'de eşi doğum için gün sayarken gecelere akan, kavga eden, elini beline atan, farklı zamanlarda sosyal medyadan güzel kadınlara yürüme hakkını kendinde bulan tek adam Arda değil, bunu hepimiz biliyoruz. Bayrampaşa'dan çıkan, geldiği yeri unutmayan, sosyal projelere destek veren, gurur duyduğumuz bir adamın kendisini bu hale getirmesine asıl öfkemiz... Ve Arda değil bizim sevmediğimiz şey. Arda'da ete kemiğe bürünen, pervasız ve ne kendisine, ne de başkasına saygısı olmayan yaşam biçimi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER