FENERBAHÇE

Avrupa Ligi'nde bir Fenerbahçe klasiği

UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında daha önce üç kez yer alan ve hepsinde adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe, Feyenoord galibiyetiyle bu başarısını 4'e yükseltti.

Avrupa Ligi'nde bir Fenerbahçe klasiği

UEFA Avrupa Ligi’nde Feyenoord'u 22. dakikada Moussa Sow’un harika golüyle 1-0 deviren Fenerbahçe, 13 puanla A Grubu’nu lider tamamladı ve adını son 32 turuna yazdırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Feyenoord'u 1-0 mağlup ederek A Grubu'nu 13 puanla lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi.

Sarı-lacivertlilere turu getiren golü 22. dakikada Moussa Sow kaydetti. Kanarya ayrıca bu sezon evinde oynadığı 12 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmeyen Feyenoord'u Hollanda'da mağlup ederek rakibinin serisini sona erdirdi.

FBTV’den çılgın yayın! Moussa Sow'u ters verdiler

FENERBAHÇE 4. KEZ

UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında daha önce üç kez yer alan ve hepsinde adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe, Feyenoord galibiyetiyle bu başarısını 4'e yükseltti. Sarı-lacivertliler, 2009-2010 sezonunda 15, 2012- 2013'te ise 13 puanla lider olarak gruptan çıkmıştı. Geçen yıl 9 puanla grubunu ikinci sırada tamamlayan Kanarya, bu sezon ise yine lider olarak son 32 turuna kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER