SÜPER LİG

Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım cevabı

Fenerbahç.e Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantepspor maçının ardından yine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım cevabı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantepspor maçının ardından ikinci yarıda daha dağınık bir görüntü sergilemelerine rağmen kazandıklarını dile getirdi.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Kocaman galibiyetle ilgili olarak, "Önce kazandığımız için mutluyuz. Her maç çok zorlu. Kazanmak zordu, Gaziantep de çıkış yakalamıştı. Uzun bir aradan sonra ligde nihayet deplasmanda kazanmaya başardık. Bugün ki gibi kazanma olduğu zaman sonuca bir adım daha yakın olabiliryorsunuz. Hem iyi hem de doğru oynadığımız ilk yarıyı geride kapattık. İkinci yarı daha dağınık görünmemize rağmen rakibin üzerinde baskı yarattık. Futbolun kendi içerisinde adaleti bu şekilde. Her zaman doğru yaptığınız olmuyor. Bugün de öyle bir şey oldu" dedi.

Sürekli olarak geriye düşmelerine de değinen tecrübeli teknik adam, "Bu sonuç özgüven olarak nasıl yansır bilimiyorum. 36. resmi maçımızı oynadık. 19. kez geriye düşüyürouz ve geriden kazanmaya çalışıyoruz. Çok kolay değil. İşi daha zorlaştırıyoruz. Bunun biraz daha kolayı var. Kalan 15 maçta aklımızı özellikle oyun aklımızı ve çıkarlarımızı değerlendirerek buna dikkat edeceğiz. Esas olarak sıkıntımız bu. Maçların 4'te 3'ünde geriden başlama sıkıntımız oldu" diye konuştu.
 
YILDIRIM'IN SOYUNMA ODASINA İNMESİNE NE DEDİ? 

"Aziz Yıldırım'ın devre arasında soyunma odasına inmesiyle ilgili ne söylersiniz?" şeklindeki soruya ise Kocaman, "Söyleyeceğim bir şey yok. Ne söyliyim ki" şeklinde cevap vermesi dikkat çekti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER