FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım Giuliano Terraneo'yu yolladı

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Fenerbahçe şok bir ayrılıkla sarsılıyor.

Aziz Yıldırım Giuliano Terraneo'yu yolladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Terraneo'nun görevine son verdi. İtalyan yönetici, yarın izleyeceği Kasımpaşa maçından sonra Türkiye'den ayrılacak..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle bir süredir pasifize edilen Terraneo, ülkeden ayrılmaya hazırlanıyor. Eşyalarını toplayan İtalyan spor adamı yarın son kez Kadıköy'e giderek Kasımpaşa maçını izleyecek. Terraneo, maçın ardından ise Türkiye'den ayrılacak.

Bursaspor'dan zehir zemberek ceza tepkisi

TRANSFERLERDE ÇOK ETKİLİ OLMUŞTU

Sezon başında geldiği Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü görevinde başta teknik direktör Vitor Pereira olmak üzere bir çok transferde önemli paya sahip olan Terrano, kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Yaz transfer döneminin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la problemler yaşayan 62 yaşındaki Terraneo uzun süredir gündeme gelmiyordu.

Sporcope'un haberine göre; Terraneo, sezon başında yapılan transferlerde baş rolde olmasına rağmen ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir isim katmayan Fenerbahçe'de forvet arayışlarını Ali Yıldırım sürdürmüştü. Adeta Samandıra Tesisleri'ne hapsolan İtalyan spor adamının bileti sonunda kesildi. Aziz Yıldırım tarafından daha fazla takımda görülmek istenmeyen Terraneo yarın son kez Fenerbahçe tribünlerinde yerini alacak.

YILDIRIM'IN SAMANDIRA'YA GELMESİNDEN RAHATSIZDI

Fenerbahçe'deki etkinliği yavaş yavaş azaltılan Terraneo, Aziz Yıldırım'ın Samandıra Tesisleri'ne çok sık gelmesinden dolayı rahatsız oluyordu. Bu konu yüzünden başkanla kavga etmesinin ardından Terraneo, iyice etkisiz bir pozisyona getirilmiş hatta kulüp binasında kendisine tahsil edilen oda dahi elinden alınmıştı. İtalyan futbol adamının bir süredir kulüpte hiçbir iş yapmadığı da konuşuluyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER