SÜPER LİG

Bedavaymış başkanım kaçırmayalım!

G.Saray'ın eski yöneticisi Bülent Tulun, Başkan Adnan Polat'a kaleci konusunda ilginç bir öneride bulundu...

Bedavaymış başkanım kaçırmayalım!

Sarı kırmızılıların eski yöneticisi Bülent Tulun, Divan Kurulu'nda Steaua Bükreş'in serbest bıraktığı Kolombiyalı kaleci için kulüp başkanı Adnan Polat'a ilginç bir öneride bulundu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Divan Kurulu toplantısında transferler ve takım hakkında açıklamalar yaptı.

Divan Kurulu üyeliği beratını almaya gelen eski yönetici Bülent Tulun'un konuşmaları ise kahkahalara neden oldu.

Tulun, Başkan Polat'a dönüp "Kaleci transferini ne yaptınız başkanım? Bakın o Steaua Bükreş'in kalecisini kaçırmayalım" dedi.

Bunun üzerine Polat, "Zapata mı? Evet, iyi kaleci biliyorum" diye yanıt verdi. Tulun ise "Evet başkanım, hem de bedava bence kaçırmayalım" diye konuştu.

İkili sohbeti sürdürürken Adnan Polat, "Ben de transferlerin bir an önce bitmesini ve rahat etmeyi isterim. Ancak bunun karısı var, menajeri var, kendisi var, takımı var. Yani birçok prosedürü var, hatta bazıların üç tane sahibi var. Yani bu işler öyle kolay olmuyor" ifadelerini kullandı.

Culio'yu beğendim
Sezon başı forvet alınmasını Rijkaard'ın istemediğini anlatan Polat, yeni transfer ettikleri Culio için ise, "Gerçekten çok beğendim. Maçta, sanki 10 yıldır G.Saray'da oynuyor gibi hareket etti. Takımını sahiplenmesini ve hırçınlığını çok olumlu gördüm" dedi.

Polat, Türk Telekom'un açılışı için 200 bin talep olduğunu ifade ederken, "Yerimiz kısıtlı. Lütfen bu açılışta bizi eleştirmeyin" dedi.

Robinson Zapata kimdir?
DOĞUM TARİHİ: 30 Eyl 1978
DOĞUM YERİ: Florida
UYRUK: Kolombiya
BOY: 183 cm.
KİLO: 75 Kg.
MEVKİİ: Kaleci
FORMA NUMARASI: 1
MİLLİ TAKIM: Kolombiya

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER