FENERBAHÇE

Benzia Ocak'ta gidiyor Xeka geliyor!

Fenerbahçe'de 9 maçta sadece 1 asist yapabilen Benzia'nın Ocak'ta Lille'e geri gönderileceği ileri sürüldü. Cezayirli oyuncunun yerine ise Lille'de forma giyen Xeka'nın gündeme alındığı öğrenildi.

Benzia Ocak'ta gidiyor Xeka geliyor!

Fenerbahçe bir yandan hoca arayışlarına tekrar start verirken diğer taraftan da devre arası yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor.

Defans, orta saha ve kanat transferi yapmak isteyen sarı-lacivertlilerin gündemine aldığı son ismin ise Lille'in Portekizli oyuncusu Xeka olduğu bildirildi.

İddialara göre Comolli'nin 24 yaşındaki oyuncunun kiralanması konusunda ilk pazarlıkları yaptığı bildirildi. Görüşmenin net detayları ile ilgili bir bilgiye ulaşılamazken, bu transferin Benzia'nın yerine yapılacağı kaydedildi.



Sezon başında yine Lille'den kiralanan ve sadece 9 maç forma giydiği Fenerbahçe'de 1 asist yapabilen Benzia'nın devre arasında Fransız ekibine geri gönderileceği iddia edildi.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'de Yıldırım ve eski yöneticiler ibra edilmedi


DEFANSTA ÇOK ETKİLİ...Lille'de bu sezon ortaya koyduğu performansla Portekiz Milli Takımı'na da göz kırpmaya başladı.

24 yaşındaki oyuncu, özellikle savunma yönüyle dikkat çeken Xeka, uzun pasları ve oyun kurucu özelliğiyle dikkat çekiyor. 1.86 boyundaki Portekizli, hava toplarında da etkili. Piyasa değeri 5.5 milyon euro civarında olan Xeka, defansif ve merkez orta saha olarak görev yapıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER