BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Gol yağmuru yaşanan mücadelede 3-2 galip gelen taraf Akdeniz ekibi oldu. Bu sonuçla Antalyaspor rakibinin evinde ligde 45 maçtır yenilmezlik serisine de son vermiş oldu.

Beşiktaş Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Antalyaspor’a 3-2 yenilen Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynadığı bir lig maçında ilk kez yenilgiyle tanışmış oldu.

Konuk ekip Antalyaspor 20. dakikada Souleymane Doukara’nın attığı golle 1-0 öne geçerken 5 dakika sonra Hakan Özmert’in Doukara’ya çarpan golü yine ağlarla buluşunca Antalyaspor 2-0’lık üstünlüğü ele geçirmiş oldu.

Ancak şoku çabuk atlatan Beşiktaş Alvaro Negredo ile 26. dakikada skoru 2-1 yapan golü buldu. Müthiş bir tempoda oynanan maçın 33. dakikasında Yekta Kurtuluş’un golüyle Antalyaspor skoru 3-1’e getirirken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Pepe’nin kafa golüyle durumu 3-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra Antalyaspor’un direnişi, Beşiktaş’ın galibiyet için baskılı futbolu vardı.

Antalyaspor kalecisi Boffin’in üst üste kurtarışlarının yanı sıra 89. dakikada Pepe’nin kafa vuruşu direkten dönünce kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Antalyaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 6 yaparken Antalyaspor ise 4 puana ulaştı. Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Bursaspor’a konuk olurken Antalyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile mücadele edecek.

Beşiktaş, Süper Lig’de evinde 45 maçtır kaybetmiyordu. Bu, Süper Lig’de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş’ın 1989-1992 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık süreçten bu yana en uzun serisiydi.

BEŞİKTAŞ FIRTINA GİBİ BAŞLADI : Antalyaspor karşısında maça iyi başlayan Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup ve Ryan Babel ile net gol fırsatlarından yararlanamadı. Ricardo Quaresma’nın kullandığı bir serbest vuruş ise direkten döndü. Karşılaşmanın 5. dakikasında Tolgay’ın ara pasıyla ceza alanı içinde topu alan Oğuzhan nefis döndü ve karşı karşıya durumda vuruşunu yaptı, top yandan auta çıktı. Bu pozisyondan üç dakika sonra bu kez Oğuzhan Özyakup’un uzun pasına hareketlenen Babel, ceza sahası içinde sol çaprazdan gelişine yaptığı vuruşta kaleci Boffin’i geçemedi. Mücadelenin 13. dakikasında Beşiktaş’ın sağ kanattan, köşe gönderine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruşta Quaresma’nın şutu barajdan sekip kaleye yöneldi. Boffin’in son anda dokunduğu top üst direkten oyun alanına geri döndü.

GOLÜ ANTALYASPOR BULDU! : Beşiktaş’ın baskılı futboluna karşın golü bulan konuk ekip Antalyaspor oldu. Maçın 20. dakikasında iki kişinin arasına giren Hakan Özmert ceza yayı gerisinden topu havalandırdı. Adriano’nun kafasından seken topu önüne alan Doukara sol çaprazdan yerden bir vuruşla topu Utku’nun bacaklarının arasından ağlara yolladı. Bu golden 5 dakika sonra Doukara’dan pası alan Hakan Özmert, kaleyi cepheden gören bir noktadan sol ayağıyla sert vurdu. Doukara’ya çarpıp yön değiştiren top Utku’yu yanıltıp sol köşeden ağlara gitti. Antalyaspor bir anda zorlu deplasmanda 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.

NEGREDO ŞOKU ATLATAN GOLÜ ATTI : Antalyaspor’un üst üste bulduğu gollerle şoke olan Beşiktaş, İspanyol golcü Alvaro Negredo ile krizden çabuk çıktı. Maçın 26. dakikasında Beşiktaş savunmasından içeri doldurulan uzun topa Babel hareketlendi. Bu sırada kalesinden çıkan Boffin’in yumrukladığı topa, ceza alanı dışından gelen Negredo kafayla aşırtma bir vuruş yaptı ve topu ağlara yollayarak skoru 2-1’e getirdi.

Beşiktaş Antalyaspor maçında tartışma yaratan pozisyonBeşiktaş'ın sahasında Antalyaspor ile karşılaştığı maçın 20. dakikasında çok tartışılan bir pozisyon yaşandı. Antalyaspor'un Doukara ile bulduğu golde Beşiktaş futbolcuları ofsayt itirazında bulundu. Hakem Halis Özkahya, VAR'a danıştıktan sonra devam kararı verdi.İlgili Haberi Oku

YEKTA VODAFONE PARK’I YENİDEN YIKTI : Alvaro Negredo’nun golüyle farkı azaltma umudunu arttıran Beşiktaş’ı 33. dakikada Yekta Kurtuluş’un golü yıktı. Antalyaspor’da Doğukan’ın başlattığı atakta Doukara soldan ceza alanına girdi ve pasını kale alanına doğru çevirdi. Utku’yu geçen topu arka direkte Yekta Kurtuluş boş kaleye yolladı ve Antalyaspor 3-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. Bu golden bir dakika sonra sağ kanattan Quaresma’nın ortasında Caner’in kafayla indirdiği topa penaltı noktası üzerinde müsait durumdaki Oğuzhan sol ayağıyla vurdu, top Boffin’in bakışları arasında direk dibinden auta çıktı.

Gökhan Gönül`den sağlık görevlisine sert tepkiBeşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasının 64. dakikasında Bahadır'ın sakatlanmasının ardından sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine Gökhan Gönül, sağlıkçılara tepki gösterdi. Gönül'ün bir görevliye vurmasının ardından hakem Halis Özkahya araya girdiİlgili Haberi Oku

EVİNDE İLK KEZ 3 GOL YEDİ : Antalyaspor'a karşı maçın henüz 34. dakikasında 3-1 geriye düşen siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ta çıktığı lig maçlarında ilk kez kalesinde 3 gol gördü.

Karşılaşmanın henüz 34. dakikasında rakibi karşısında 3-1 geriye düşen siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ta oynadığı lig maçlarında ilk kez 3 gol yedi.

2015-2016 sezonunda açılan yeni stadında bugüne kadar boy gösterdiği 38 mücadelede bileği bükülmeyen ve kalesinde en fazla 2 gol gören siyah-beyazlılar, ilk kez bir rakibinden 3 gol yedi.

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş tribünlerini ikiye böldü!Beşiktaş'ın Antalyaspor ile sahasında karşılaştığı maçın henüz 33. dakikasında 3-1 geriye düşen siyah-beyazlı takımda taraftarların bir kısmı, Oğuzhan Özyakup'a tepki gösterdi. Beşiktaş tribünlerinin geri kalanı ise Oğuzhan Özyakup'a destek çıktı.İlgili Haberi Oku

BEŞİKTAŞ’IN İNANILMAZ BASKISI SONUÇ GETİRDİ : İlk yarıyı 3-1 geride kapatan Beşiktaş, ikinci yarının başlangıç düdüğü ile birlikte oyunu Antalyaspor sahasına yıktı ve 56. dakikada aradığı golü buldu. Negredo’dan pası alan Quaresma sağdan ortaladı, kale alanı içinde Pepe iyi yükseldi ve topu köşeden ağlarla buluşturarak skoru 3-2’ye getirdi. Bu golün ardından Domagoj Vida’yı oyundan alan Şenol Güneş ikinci forvet Cyle Larin’i sahaya sürdü.

BOFFIN’DEN MÜTHİŞ KURTARIŞLAR VE DİREK! : Beşiktaş’ın beraberlik golü için bastırdığı dakikalarda Antalyaspor kalecisi Boffin’in müthiş performansı vardı. Dakika 79’da Gökhan Gönül’ün sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte bomboş kalan Babel sert bir kafa vuruşu yaptı. Ağlara doğru giden topu Boffin inanılmaz bir plonjonla kornere çeldi. Dakika 89’u gösterdiğinde ise Beşiktaş atağında Quaresma’nın ortasına ön direkte Pepe nefis bir kafa vuruşu yaptı. Top, kaleci Boffin’in bakışları arasında direkten oyun alanına geri döndü.

Beşiktaş Antalyaspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Antalyaspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Antalyaspor maçı fotoğraflarıBeşiktaş Antalyaspor maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ: 2 - 3 :ANTALYASPOR

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90+4. dakika: Serbest vuruş için topun başına gelen isim Caner Erkin. Ceza sahasına doğru orta olarak kullandı.

90+3. dakika: Serbest vuruş için topun başına gelen isim Caner Erkin. Ceza sahasına doğru orta olarak kullandı. Topu uzaklaştıran Yekta Kurtuluş.

9+2. dakika: Beşiktaş takımından Pepe topu kafayla takım arkadaşına kazandırmaya çalışıyor, ancak kaleci kalesini terk edip topa sahip oluyor.

90. dakika: Oyuncu Değişikliği Ricardo Andrade Quaresma Bernardo Gökhan Töre Dördüncü hakem kararı ile maç 7 dakika uzayacak.

88. dakika: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ısınan oyunculardan Gökhan Töre'yi kulübeye çağırdı. Beşiktaş'ta oyuna giren son isim Gökhan olacak.

86. dakika: Beşiktaş'ta savunma güvenliği tamamen ikinci plana atıldı. Pepe de artık ileride GOL arıyor.

85. dakika: Antalyaspor'da Salih Dursun orta alanda rakibini çektiği için sarı kart gördü.

81. dakika: Maçta son 10 dakikaya Antalyaspor'un üstünlüğüyle giriliyor ancak Beşiktaş bu anlarda bir kez daha büyük bir baskı kurmaya başladı.

78. dakika: Antalyasppor'da Danilo rakip ceza alanının hemen dışında Adriano'ya yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

74. dakika: Beşiktaş'ta Caner Erkin rakip yarı alanda yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Maçta son bölüme girilirken heyecan giderek artıyor. Antalyaspor tüm hatlarıyla savunma yaparken Beşiktaş ise beraberlik için büyük baskı kuruyor.

71. dakika: Antalyaspor'da Nazım Sangare sol taç çizgisi önünde Caner'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

68. dakika: Beşiktaş'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası Quaresma ortasını yaptı, arka direkte kafayı vuran Larin çerçeveyi tutturamadı.

66. dakika: Beşiktaş'ta Quaresma orta alanda Yekta'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Antalyaspor'da Doğukan Sinik yerini Danilo'ya bıraktı.

65. dakika: Maçta tempo ve heyecan kadar gerginlik de giderek artıyor. İkili mücadelelerde sertliği dozu oldukça yükseldi.

64. dakika: Antalyaspor'da sakatlanan Salih Dursun'un yerine Bahadır Öztürk oyuna dahil oldu.

62. dakika: Antalyaspor'da Souleymane Doukara orta alanda Caner'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

60. dakika: Oyuncu Değişikliği William Vainqueur Jean Armel Drole

57. dakika: Beşiktaş'ta Vida yerini Cyle Larin'e bıraktı.

56. dakika: GOL Beşiktaş takımından Pepe kafa vuruşuyla golü atıyor.

53. dakika: Caner'in pasında topu alan Oğuzhan ceza alanı dışından sert vurdu, Boffin topu güçlükle çeldi.

51. dakika: Adriano'nun kaptırdığı top sonrası Antalyasporlu oyuncular Doukara'yı savunma arkasına kaçırmak istedi ancak ofsayt bayrağı Doukara için havaya kalktı.

50. dakika: Antalyaspor savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla topu rakip yarı alana taşımak istiyor, Beşiktaş önde baskıyla buna izin vermiyor.

48. dakika: Quaresma'nın serbest vuruşunda top Boffin'in kontrolünde üstten auta gitti.

46. dakika: İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlıyor.

Devre Arası: Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.

45+2. dakika:  Caner'in ceza alanına doldurduğu, Pepe'nin indirdiği topu kafayla önüne alan Negredo penaltı noktası üzerinden çok sert vurdu. Boffin'in çıkardığı topa sağ çaprazdan Gökhan Gönül gelişine vurdu, top bu kez de yan ağlarda kaldı.

45+1. dakika: Quaresma sağ kanattan ortaladı, kale alanı içindeki Negredo'dan önce son anda kafayı vuran Diego topu kornere yolladı.

44. dakika: İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

42. dakika: Topla oynama oranlarında Beşiktaş'ın %73'e %27'lik büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

40. dakika: Üst üste çalan faul düdükleri nedeniyle tempo bu anlarda bir nebze düşmeye başladı.

37. dakika: Bir grup Beşiktaş taraftarı Oğuzhan Özyakup'u ıslıklarla protesto ediyor.

36. dakika: Sağ kanattan Caner'in kullandığı serbest vuruşta kale alanına doğru yönelen topa Gökhan ve Pepe hareketlendi ancak ikisinin de dokunamadığı topu Boffin yumrukladı. Oyuncu Değişikliği Tolgay Ali Arslan Gökhan Gönül

34. dakika: Sağ kanattan Quaresma'nın ortasında Caner'in kafayla indirdiği topa penaltı noktası üzerinde müsait durumdaki Oğuzhan sol ayağıyla vurdu, top Boffin'in bakışları arasında direk dibinden auta çıktı. Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş erken bir değişiklik yapabilir. Birkaç dakika önce ısınmaya gönderilen Gökhan Gönül şimdi kulübeye çağrıldı.

33. dakika: GOL Antalyaspor'da Doğukan'ın başlattığı atakta Doukara soldan ceza alanına girdi ve pasını kale alanına doğru çevirdi. Utku'yu geçen topu arka direkte Yekta Kurtuluş boş kaleye yolladı: 1-3

31. dakika: Maçta tempo bir an olsun düşmüyor. Özellikle Beşiktaş bu bölümde Antalyaspor kalesinde üst üste tehlikeler yaratıyor.

30. dakika: Sportmenliğe aykırı davranan Ondrej Celustka hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Sağ kanattan Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Boffin'i geçen topa Negredo kale alanı içinde kafayı vurdu, üstten aut...

28. dakika: Antalyaspor'da Hakan Özmert topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Onun tedavisi nedeniyle oyun duraklıyor.

27. dakika: Antalyaspor'un üst üste bulduğu iki golle bir anda şok olan Beşiktaşlı taraftarlar Negredo'nun golüyle yeniden umutlandı. Vodafone Park'ta inanılmaz bir maç oluyor. Üst üste gelen goller sonrası tempo inanılmaz arttı.

26. dakika: GOL Beşiktaş savunmasından içeri doldurulan uzun topa babel hareketlendi, bu sırada kalesinden çıkan Boffin'in yumrukladığı topa ceza alanı dışından Negredo kafayla aşırtma bir vuruş yaptı ve topu ağlara yolladı: 1-2

25. dakika: GOL Doukara'dan pası alan Hakan Özmert, kaleyi cepheden gören bir noktadan sol ayağıyla sert vurdu. Doukara'ya çarpıp yön değiştiren top Utku'yu yanıltıp sol köşeden ağlara gitti: 0-2

22. dakika: Beşiktaş kalesinde gördüğü golün ardından yeniden kontrolü eline almaya çalışıyor. 

20. dakika: GOL Souleymane Doukara Adriano topla bilerek oynadığı için Doukara ofsayt pozisyonundan çıkmış oldu, bu nedenle GOL geçerli sayıldı.

18. dakika: Kalabalık Beşiktaş savunmasının arasından sıyrılıp sağ kanattan ceza alanına giren Harun'un içeriye çevirdiği topu Doukara'dan önce araya giren Pepe uzaklaştırdı.

16. dakika: Beşiktaşlı taraftarlar da üst üste kaçan pozisyonlar sonrası takımlarına olan desteklerini artırdı. 

15. dakika: Siyah-beyazlı ekip sağlı sollu ortalarla Antalyaspor savunmasını bunaltmaya başladı.

14. dakika: Beşiktaş baskıyı artırdı. Antalyaspor tüm hatlarıyla savunmaya çekildi.

13. dakika: Beşiktaş'ın sağ kanattan, köşe gönderine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruşta Quaresma'nın şutu barajdan sekip kaleye yöneldi. Boffin'in son anda dokunduğu top üst direkten oyun alanına geri döndü.

12. dakika: Antalyasporlu oyuncular topu rakip yarı alana taşımakta zorlanıyor. Beşiktaş oyunu tamamen Antalyaspor sahasına yıkmış durumda.

11. dakika: Bu arada ligin ilk haftasındaki Akhisarspor maçında oldukça bozuk görünen Vodafone Park'ın zemini, bu mücadelede çok daha iyi bir durumda. Temponun bu kadar yüksek olmasında düzgün zeminin de etkisi var.

10. dakika: Beşiktaş'ın sol çaprazdan, ceza alanının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Quaresma doğrudan kaleyi denedi. Boffin üzerine gelen topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.

9. dakika: Antalyaspor'da Bahadır Öztürk sol kanattan ceza alanına girmek üzere olan Babel'i faulle durdurunca sarı kart gördü. Beşiktaş'ın sol çaprazdan, ceza alanının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Quaresma doğrudan kaleyi denedi. Boffin üzerine gelen topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.

7. dakika: Beşiktaş bir kez daha çok etkili geldi. Sağ kanattan Quaresma'nın içeriye gönderdiği topa arka direkte Babel gelişine vurdu, Boffin topu nefis çıkardı.

6. dakika: Beşiktaş'ın Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı kaleci Loris Karius bu mücadeleyi tribünden takip ediyor. Beşiktaş kontrolü eline aldı. Siyah-beyazlılar ayağa paslarla bir kez daha Antalyaspor kalesine gitmeye çalışıyor.

5. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Tolgay'ın ara pasıyla ceza alanı içinde topu alan Oğuzhan nefis döndü ve karşı karşıya durumda vuruşunu yaptı, top yandan auta çıktı.

4. dakika: Bu arada Beşiktaş'ta Tolga Zengin'in sakatlığı nedeniyle kaleyi genç eldiven Utku Yuvakuran koruyor. Kariyerinde ilk kez Beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan Utku'nun yedeği ise 17 yaşındaki Ersin Destanoğlu.

2. dakika: Beşiktaş taraftarı ilk düdükle birlikte takımlarına yoğun destek vermeye başladı. Maçın ilk şutu Antalyaspor'dan geldi. Hakan Özmert kaleyi karşısına alır almaz uzak mesafeden sert vurdu, Utku üzerine gelen topu tek hamlede kontrol etti.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı! 

BEŞİKTAŞ: Utku, Adriano, Pepe, Vida, Caner Erkin, Quaresma, Tolgay, Medel, Babel, Oğuzhan, Negredo
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Bahadır, Diego, Celustka, Vainqueur, Yekta, Hakan, Harun, Doğukan, Doukara
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER