SÜPER LİG

Beşiktaşlı iki oyuncu Rizespor'da

Beşikta iki genç oyuncusunu Çaykur Rizespor'a verdi.

Beşiktaşlı iki oyuncu Rizespor'da
Beşiktaş Kulübü, genç futbolcuları Sezer Özmen ve Cumali Bişi'yi, TFF 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'a verdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamaya göre, Sezer Özmen ve Cumali Bişi, Karadeniz ekibine 300 bin lira karşılığında transfer edildi.

Bu arada, Sezer Özmen'in Çaykur Rizespor'la arasındaki sözleşme devam ettiği süre içerisinde mavi-yeşilli takım Süper Lig'e yükselirse, ayrıca 100 bin lira ek ücret alınacağı bildirildi.

Öte yandan, Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde Sezer Özmen ve Cumali Bişi'nin Çaykur Rizespor'a transferiyle ilgili yer alan haberlerde, bu oyunculara Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinden çok sayıda teklif geldiği bilgisinin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:
''Teknik direktörümüz Samet Aybaba'nın onayı sonrasında gelen en iyi teklif değerlendirilerek, bu oyuncularımızın transferi kulübümüz kadar oyuncularımızın da menfaatleri gözetilerek yapılmıştır. Ayrıca, futbolcu transferleri konusunda nihai kararların, yöneticilerimizin bireysel tercihleri ile değil, yönetim kurulumuz ve profesyonel kadromuzun ortak kararı ile alındığını hatırlatmak isteriz. Hal böyle iken, iyi niyetten uzak bir yaklaşım hissi yaratan, kaynağı belli olmayan spekülasyonlara dayalı bu haberlerin, hangi amaca hizmet ettiğini anlamakta güçlük çektiğimizi belirtir, konunun gerçek boyutunu kamuoyunun bilgisine sunarız.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER