BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta gündem Wilfried Bony

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta son olarak gündeme Wilfried Bony geldi. Swansea, Kartal’ın 1 sezon kiralamak istediği 29 yaşındaki Fildişili yıldız için 3 milyon Euro (16 milyon TL) talep etti.

Beşiktaş'ta gündem Wilfried Bony

Beşiktaş’ta taraftarların en çok merak ettiği konu, forvet transferi... Cenk Tosun’u devre arasında sattıktan sonra hücum bölgesinde ciddi sıkıntılar yaşayan Kara Kartal, yeni sezona kalitesi tartışılmayacak bir santrforla başlamak istiyor.

Bu doğrultuda gündeme gelen son isim Wilfried Bony oldu. Geçtiğimiz yıl da menajerler vasıtasıyla Siyah-Beyazlı takıma önerilen Bony konusunda kulübü Swansea City ile ilk temas kuruldu. Beşiktaş, Bony’yi 1 sezonluğuna kiralamak için şartlarını sorarken, Ada temsilcisi tam 3 milyon Euro yani yaklaşık 16 milyon TL talep etti.

Menajeriyle görüşülüyor : Geride bıraktığımız sezon Premier Lig’de 15 maça çıkıp, 2 gol atan Fildişili futbolcu, ligin bitimine doğru dizinden sakatlık geçirmişti. Yönetim, 3 milyon Euro’luk kiralama talebini çok buluyor. Rakamın düşmesini bekliyor. Bir yandan da Bony’nin menajeri ile görüşme yapılıyor.

Şenol Güneş Galatasaraylı futbolcuyu istedi!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER