ANTALYASPOR

Bülent Korkmaz’dan tarihi Beşiktaş galibiyeti sonrası ilk yorum

Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı yenerek tarihi bir galibiyete imza atan Antalyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ı Vodafone Park'ta yenen ilk takım olan Antalyaspor'un Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularına teşekkür ederken, yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti.

Bülent Korkmaz’dan tarihi Beşiktaş galibiyeti sonrası ilk yorum

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftası tarihi bir maça sahne oldu. Beşiktaş’a Vodafone Park’ta ilk lig mağlubiyetini tattıran Antalyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuştu.

Galibiyetin mimarı olarak futbolcularını gösteren Bülent Korkmaz “Oyuncularımı kutluyorum. Karakter örneği gösterdiler. Büyük zorluklarla geldiğimiz zorlu deplasmandan galibiyetle dönüyoruz” dedi.

Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı yenmenin neredeyse imkansız olduğuna değinen Bülent Korkmaz “İnanılmaz bir taraftarları var. Müthiş bir atmosfere karşı oynuyorsunuz. Ama mücadele edince her şeyi yapabiliyorsunuz. Bizim en büyük avantajımız, çok karakterli futbolculardan kurulu bir takım olmamız. Bugün de mücadele ederek, futbolun doğrularını sahaya yansıtarak galip gelmeyi başardık Beşiktaş’a Avrupa kupalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Takım olarak yaşadıkları sıkıntılardan da bahseden Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

“Biz zor şartlarda mücadele ediyoruz. Hem ekonomik hem de kadro olarak büyük sıkıntı çekiyoruz. İlk defa forma giyen, sakatlıktan yeni çıkmış oyuncularımız var. Ancak Antalyaspor’da bazı şeylerin değişmesi lazım… Öncelikle taraftarımıza sesleniyorum. Çaykur Rizespor maçı bizim için çok kritik… Stadyumu doldurmalarını bekliyorum. Bugün buraya gelerek bize destek veren taraftarlara da teşekkür ediyorum. Ekonomik sıkıntıları çözmek için ise Antalyalı iş insanlarını Antalyaspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum.”

Bülent Korkmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e büyük saygı duyduğunu da sözlerine ekledi.

Gökhan Gönül’den sağlıkçılara fiziksel tepki

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER