BEŞİKTAŞ

Burak Yılmaz eski takımına yeşil ışık yaktı

Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz'ın menajeri, Beşiktaş iddialarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Burak Yılmaz eski takımına yeşil ışık yaktı

Forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın gündeminde olduğundan bahsedilen Burak Yılmaz için temsilcisi Ogan Tarhan önemli açıklamalar yaptı.

Bir süre önce ulusal bir gazetede Burak Yılmaz'ın eski hocası Şenol Güneş'i aradığı ve "Hocam sizinle yeniden çalışmak istiyorum, beni Beşiktaş'a alın" dediği iddia edilmişti..

"BURAK ŞENOL GÜNEŞ'İ ARAMADI"

Radyospor'a konuşan Tarhan, "Her şeyden önce şunu söylemeliyim; Burak Yılmaz'ın Şenol Güneş'i araması söz konusu değil. Burak, Şenol hocayı ya da başka birini aramadı. Bunları aklından bile geçirmedi. Beijing Gooan'la 3.5 yıl daha kontratı var. Orada bir sorunu yok. İyi gidiyor, Sakatlıktan tamamen kurtuldu'' dedi.

Burak Yılmaz Çin'de olay yaratmaya devam ediyor

AÇIK KAPI BIRAKTI

FIFA menajeri Ogan Tarhan, "Bizden yana bir şey yok. Ancak bilemem Beşiktaş isterse, Beijing'le görüşmek isterse, bu olabilir. Biz de durumu değerlendiririz. Ya da bizimle görüşmek isterlerse, konuşuruz. Fakat şu ana kadar böyle bir durum yok" şeklinde konuştu.

ESKİ TAKIMI

Burak Yılmaz, 2006-2008 yılları arasında Beşiktaş'ta oynamış, Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine Holosko'ya karşılık Vestel Manisa'ya satılmıştı..

Yorumlar
TREND HABERLER