DÜNYADAN FUTBOL

Cenk attı Everton gol oldu yağdı

Everton, hazırlık maçında Avusturya ekibi ATV Irdning'i 22-0 mağlup ederken; 45 dakika sahada kalan Cenk Tosun, 4 gol kaydetti.

Cenk attı Everton gol oldu yağdı

Premier Lig ekiplerinden Everton hazırlık maçında ATV Irdning takımını 22-0 mağlup etti.

Karşılaşmada milli oyuncumuz Cenk Tosun da 4 gol atarken Everton’un diğer gollerini ise , Mirallas (5), Ademalo Lookman (3), Niasse (4) Baines, Holgate ,Keane, Nikola Vlasic (2) kaydederken 19. gol ise ATV Irdning kendi kalesine atması sonucu geldi.

Maç sonrası açıklama yapan Cenk Tosun, Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini söylerken, “Everton’a geleli yarım sene oldu. ‘Türkiye’ye dönerse hangi kulüp formasını giyersin? sorusunu cevaplamak için çok erken. Everton’da çok mutluyum. Türkiye’ye kolay kolay dönmeyi düşünmüyorum. Yurtdışında bayrağımızı ve vatanımızı gururlandırmayı düşünüyorum” dedi.

Milli Takım’da kaptanlık pazubandını taşımasını da değerlendiren Cenk Tosun, “Çocukluğumuzdan beri Türk milli takımında kaptanlık yapmak hayalimizdi. Allah bana sakatlık vermediği sürece o bandı gururla taşıyacağım” diye konuştu.

‘İlhan Mansız ve Guti’nin golleriyle büyüdüm’ : Ben İlhan Mansız ve Guti’nin golleriyle büyüdüm. Yardımcı antrenör olarak Beşiktaş ve Şenol hocaya çok yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Şenol hocanın üzerindeki baskıyı alacaklardır. İki efsanenin geri dönmesine çok sevindim.

‘Ben kalsaydım belki farklı olabilirdi’ : Beşiktaş’ta oturmuş bir takımımız vardı. Ben kalsaydım belki farklı olabilirdi ama onu Allah bilir. Ancak bir gerçek var ki, ikinci yarı Beşiktaş için iyi geçmedi. İnşallah doğru transferlerle Beşiktaş yine şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olacaktır.

Belçika İngiltere maçı golleri ve özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER