DÜNYADAN FUTBOL

Cenk Tosun'un ilk 11 çıkacağı maç belli oldu

Kupadan elenmesi nedeniyle 12 günlük bir araya sahip olan Everton, Dubai'deki kampını sürdürürken antrenmanların yıldızı Cenk Tosun oldu. A Takım antrenörleri Duncan Ferguson, Cenk'in ilk 11 çıkacağı maçı da açıkladı.

Cenk Tosun'un ilk 11 çıkacağı maç belli oldu

Cenk Tosun, Dubai kampına damgasını vurdu. Everton'ın antrenörü olan eski futbolcusu Duncan Ferguson, Dubai kampını değerlendirdi.

Eski İskoç futbolcu ve Everton Antrenörü olan Duncan, Cenk Tosun'u Dubai'deki kampta yakın markaja alırken Milli futbolcu için gördüklerine dayanarak 'Büyük işler başaracak' ifadesini kullandı.

Takımla Cenk Tosun'un uyum sağlamaya başladığını belirten İskoç antrenör, 'Antrenmanlarda Cenk Tosun takımdaki yerine alıştı. Antrenmanlarda da gayet iyiydi ve birçok gol attı' ifadelerini kullandı.

Spurs ve West Brom maçlarının ardından yedeğe çekilen Cenk Tosun'un uyum sorununun halletmiş gibi göründüğünün altını çizen Ferguson 'İngiltere'ye dönüştü ona şans vermek istiyoruz' dedi.

Ferguson, Cenk Tosun'un arka arkaya oynanacak Watford ve Burnley deplasmanlarında sonradan oyuna girebileceğini belirtirken arkasından gelecek ve iç sahada oynanacak Brighton maçında ilk 11'de görev yapabileceğini vurguladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER