FENERBAHÇE

Comolli raporu verdi! İşte Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcular

Fenerbahçe'de göreve başlayan sportif direktör Damien Comolli, ilk etapta 6 futbolcunun takımdan gönderilmesini istedi.

Comolli raporu verdi! İşte Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcular

Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin gelişiyle yeni bir dönem başladı. Başkan Ali Koç'un 3 yıllığına sportif direktörlüğe getirdiği Fransız futbol adamı mesaiye başladı. 

İLK ETAPTA 6 FUTBOLCU: Futbolun tek patronu olan Comolli, geçtiğimiz günlerde Aykut Kocaman'la görüştü. Tesisleri gezen, takımı tanımaya başlayan Comolli, Kocaman'ın raporlarını da dikkatlice inceledi.

Fenerbahçe'nin eski maçlarını izlemeye başlayan ve kadroyu inceleyen Fransız sportif direktörün, performanslara göre 6 futbolcunun takıma yararlı olamayacağını ifade ederek gönderilmesini istedi.

Hasan Ali

KOCAMAN'IN VAZGEÇİLMEZİ AATIF DA VAR: Comolli'nin gönderilmesini istediği 6 futbolcunun 3'ü yerli 3'ü yabancı. Deneyimli futbol adamı öncelikle Hasan Ali, Alper Potuk ve uzun yıllardır Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal'la yolların ayrılmasını istedi.

Alper Potuk

Takıma geçen yaz transfer olan Dirar ve Isla'dan da faydalanamayacaklarını düşünen Comolli, bu ikilinin yanı sıra Aykut Kocaman'ın geçtiğimiz sezon as oyuncularından olan Aatif'in da üstünü çizdi.

Mehmet Topal

Bilindiği üzere Aykut Kocaman, Valbuena'nın yerine Aatif'ı ilk 11'de tercih ediyordu. Faslı futbolcu geçen sezon Fenerbahçe formasını 37 maçta giyerken 7 gol 2 asistle oynadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER