FUTBOL

Damien Comolli Fenerbahçe'yi böyle bitirdi!

İslam Slimani, Andre Ayew, Benzia, Tolga Ciğerci, Reyes ve Frey... Sarı- Lacivertli taraftarlara tehlike hattında büyük stres yaşatan futbolcuların ortak özelliği sportif direktörün tercihi olmaları.

Damien Comolli Fenerbahçe'yi böyle bitirdi! - Sayfa 1

İslam Slimani, Andre Ayew, Benzia, Tolga Ciğerci, Reyes ve Frey... Sarı- Lacivertli taraftarlara tehlike hattında büyük stres yaşatan futbolcuların ortak özelliği sportif direktörün tercihi olmaları Camiada hedef adam haline gelen Comolli, yeni başkan Ali Koç’un kredisini de erken eriten isimlerin başında geliyor. Şimdi kafalardaki soru işareti; Koç’un Fransız futbol adamına ne kadar daha tahammül edeceği.

Damien Comolli Fenerbahçe'yi böyle bitirdi! - Sayfa 2

Damien Comolli sezon öncesi kolları sıvadı; Fernandao, Giuliano ve Josef gibi takımın en iyileri arasındaki oyuncuları sattı. Fransız sportif direktör ‘100 futbolcu’luk çok özel transfer havuzundan peş peşe bombaları patlattı.

Damien Comolli Fenerbahçe'yi böyle bitirdi! - Sayfa 3

Slimani, Benzia, Reyes taraftarı çıldırttı. Ayew hayal kırıklığı yarattı. Frey çoğu kez ‘Nereden çıktı!’ dedirtti. Sınıfı geçti denilebilecek Harun Tekin ve Barış Alıcı’nın ortak özelliği ise ‘Comolli transferi’ olmamaları.

Damien Comolli Fenerbahçe'yi böyle bitirdi! - Sayfa 4

Yassine Benzia “Lille’den hangi oyuncuyu isteyeceğimi sordular. Benzia’yı söyledim. Bizim için inanılmaz bir fırsattı...” Bu sözler Damien Comolli’ye ait.