AVRUPA LİGİ

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, D Grubu ilk maçında Dinamo Zagreb'e konuk oldu. Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, hedefine ulaşamadı ve sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe Avrupa sahnesine kötü bir başlangıç yaptı… D grubundaki ilk maçından iyi bir sonuçla ayrılmak isteyen Cocu yönetimindeki Fenerbahçe Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb önünden eli boş döndü.

16.dakikada Sunjic’in golüyle geriye düşen temsilcimiz, 27’de eski Galatasaraylı Hajrovic’in ağlara gönderdiği topla 2 farklı geriye düştü. İkinci yarıya Neustadter’in kafa golüyle umutlanarak başlayan Fenerbahçe’de üst üste yapılan bireysel hatalar maçı bambaşka bir noktaya getirdi.

57’de İsmail ve Mehmet Topal’ın savunmada birbiriyle çarpışmasının ardından topu önünde bulan Hajrovic bir gol daha atarak durumu 3-1’e getirdi. Sarı lacivertliler o golün şokunu üstünden atamadan 3 dakika sonra Dani Olmo’nun şık vuruşuyla yeniden 3 farklı geriye düştü. Kalan dakikalarda Cocu’nun Barış, Jailson ve Slimani hamleleri de işe yaramayınca Fenerbahçe sahadan üzücü bir mağlubiyetle ayrıldı.

Dinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıDinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıDinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıDinamo Zagreb-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Goller: Dk. 16 Ivan Sunjic, Dk. 27 ve Dk. 57 Izet Hajrovic, Dk. 60 Daniel Olmo (Dinamo Zagreb); Dk. 47 Roman Neustaedter (Fenerbahçe)

ZAGREB: 4 - 1 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90+2. dakika: Fenerbahçe atağı, Roman Neustaedter topun gelişine doğru vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş yapamıyor ve topu auta gönderiyor.

90. dakika: Dördüncü hakem kararı ile maç 4 dakika uzayacak.

90. dakika: Dinamo Zagreb takımından Tongo Doumbia, Eljif Elmas ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

89. dakika: Maç Fenerbahçe lehine kale vuruşu ile devam edecek.

85. dakika: Taktik bir değişiklik; Mario Gavranovic oyundan çıkıyor ve yerine Mario Budimir oyuna dahil oluyor.

82. dakika: Taktik bir değişiklik; Izet Hajrovic oyundan çıkıyor ve yerine Tongo Doumbia oyuna dahil oluyor.

78. dakika: Hakem sarı kartını Ivan Sunjic için kullanıyor

77. dakika: Dinamo Zagreb takımından Ivan Sunjic, Eljif Elmas ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

76. dakika: Taktik bir değişiklik; Mislav Orsic oyundan çıkıyor ve yerine Damian Kadzior oyuna dahil oluyor.

72. dakika: Dinamo Zagreb'in katı savunması, Fenerbahçe'ye hücumda üretme şansı tanımıyor.

71. dakika: Dominik Livakovic faülü yapan oyuncu, Michael Frey rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak.

69. dakika: Fenerbahçe takımından Eljif Elmas, Amer Gojak ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

65. dakika: Fenerbahçe'fe Barış Alıcı, 65. dakikada Aatif'ın yerine oyuna dahil oldu. Oyuncu Değişikliği Yassine Benzia Jaílson Marques Siqueira

61. dakika: Dinamo Zagreb 5. gole çok yaklaştı. Sunjic'in ceza sahası dışından çektiği sert şut, Harun'un müdahalesinin ardından direkte patladı.

60. dakika: GOL - Daniel Olmo golü atıyor!

57. dakika: GOL Izet Hajrovic topu kale içerisine doğru tamamlıyor. GOL Dinamo Zagreb adına geliyor.

51. dakika: Mehmet Topal, diegonal bir pasla Aatif'ı sol kanatta topla buluşturdu. Sağa çekerek vuruşunu yapan Aatif, isabet sağlayamadı.

47. dakika: GOL Roman Neustädter Fenerbahçe farkı 1'e indirdi! İsmail Köybaşı'nın kullandığı kornerde Mehmet Topal'dan seken topu Roman Neustadter kafayla tamamladı. Karşılaşmada skor 2-1.

46. dakika: İkinci yarı başladı! 

Devre Arası: Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi.

44. dakika: Fenerbahçe, rakip yarı sahanın başlarında topa sahip olsa da hücum hattında üretkenlik sağlayamıyor. Zagreb, sarı lacivertlilerden kaptığı toplarla hızlı çıkmaya çalışıyor.

40. dakika: Dinamo Zagreb karşısında 2-0 geride olan Fenerbahçe, 41. dakika geçilirken %65'le topa sahip oluyor.

36. dakika:  Kullanılan köşe vuruşunda Hajrovic'in kafası direkte patladı. Seken topta çıkan karambolde Harun Tekin, topa sahip oldu.

33. dakika: Şener'in kullandığı köşe vuruşunda Michael Frey, topu indirdi. Frey'in topu indirdiği yerde hiçbir Fenerbahçeli oyuncu yoktu.

32. dakika:  İsmail Köybaşı, serbest vuruşta barajı aştı ancak kaleci Livakovic'i aşamadı. Fenerbahçe korner kullanacak.

27. dakika: GOL - Izet Hajrovic golü bulan oyuncu!

21. dakika: Fenerbahçe, maçın başından bu yana ilk kez bu kadar topla oynadı. Sarı lacivertliler, rakip yarı sahada yaptığı paslaşmalarla boşluk arıyor.

20. dakika: İsmail'in sol kanattan çevirdiği topa Michael Frey gelişine vurmak istedi ancak istediği vuruşu yapamadı. Dinamo Zagreb, kale vuruşunu kullanacak.

19. dakika: Fenerbahçe, karşılaşmanın başından bu yana geri dönüşlerde yavaş kalıyor.

18. dakika: Hajrovic, sağ kanatta topla buluştu ve soluna çekerek şutunu çekti. Hajrovic'in şutu, takım arkadaşına çarptı ve ofsayt bayrağı havaya kalktı.

15. dakika: GOL Sunjic, Dinamo Zagreb'i 1-0 öne geçirdi.

11. dakika: Benzia'nın ceza sahasına çevirdiği topta Frey yükseldi ancak vuramadı. Fenerbahçe, maçın başından bu yana ilk kez organize geldi.

8. dakika: Olmo, sağ kanatta bomboş durumda olan Stojanovic'e pasını gönderdi. Stojanovic'in orta şut karışımı vuruşu kaleci Harun'da kaldı.

5. dakika: Dinamo Zagreb, karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu. Fenerbahçe, rakip yarı sahada çoğalmakta zorlanıyor.

4. dakika: Dinamo Zagreb'de Orsic, Alper Potuk'tan sıyrıldı ve sol çaprazdan sert vurdu. Orsic'in şutu farklı bir şekilde dışarı çıktı.

2. dakika: Fenerbahçe savunması, karşılaşmanın ilk dakikalarında Zagreb hücum hattına göz açtırmıyor.

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı!

DİNAMO ZAGREB: Livakovic, Rrahmani, Stojanovic, Sunjic, Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Orsic, Gojak, Stojanovic, Hajrovic, Gavranovic, Orsic

FENERBAHÇE: Harun, İsmail Köybaşı, Reyes, Neustadter, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Benzia, Aatif, Eljif Elmas, Frey

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER