BASKETBOL

Doğan Hakyemez'den ilginç çıkış

Antalya'da bir spor okulu açan Doğan Hakyemez Basketbol Federasyon'u başkanlığına aday olabileceğini dile getirdi.

Doğan Hakyemez'den ilginç çıkış
Son olarak geçen sezon Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı'nda genel menajerlik yapan Doğan Hakyemez, antrenör Altar Tunçol ile Antalya'da basketbol okulu açtı.

Yaz-Kış hizmet verecek olan basketbol okulunun tanıtımını eski milli basketbolcu Arda Urcu'nun sahibi olduğu Barınaklar Bulvarı'ndaki Captain's Broaster'de yapan Doğan Hakyemez, yıllar sonra yeniden Antalya'ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hakyemez, açılışta yaptığı açıklamada önümüzdeki dönem veya bir sonraki dönem Basketbol Federasyonu Başkanlığına aday olacağını belirtti.

Antalya basketbolu için oyuncular yetiştirmek istediklerini söyleyen Doğan Hakyemez, "Yetiştirdiğimiz oyuncuları da İstanbul dışına ihraç etmek istiyoruz. Güzel bir okul oldu. Buradaki 300 talebeyi organize etmek istiyoruz. Altar ile de birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum" dedi. Bir soru üzerine kesinlikle liglere dönmeyi düşünmediğini de sözlerine ekleyen Doğan Hakyemez, "Bu okulu gereken düzeye çıkardıktan sonra hedeflerim var. O hedeflerden biri de Basketbol Federasyonluğu Başkanlığı'dır. Önümüzdeki dönem veya ondan sonraki dönem de olabilir. Bununda çalışmasını yapıyorum" diye konuştu.

Antrenör Altar Tunçkol ise geçen yıl Antalya'da okul açtığını söyleyerek, "Bundan sonra Doğan abinin tecrübesi ile çok iyi işler yapmak istiyoruz. Antalyalı bütün gençleri basketbol oynamaya davet ediyoruz. İnşallah Antalyamız için hayırlısı olur" dedi.

Açılışa AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, eski basketbolcular, Medical Park Antalyaspor yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediyespor'da takım kaptanlığı da yapan Arda Urcu, döneminin Büyükşehir Belediye Başkanı Arda Urcu'ya pizza ikram etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER