BASKETBOL

Ergin Ataman: Türkiye'nin en büyük kulübündeyim

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, A Spor'da yayınlanan Yaşasın Hafta Sonu Programına konuk oldu. Fenerbahçe ile ilgili sorulan soruya bakın Ergin Ataman nasıl cevap verdi...

Ergin Ataman: Türkiye'nin en büyük kulübündeyim

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Fenerbahçe'yi çalıştırır mısınız" sorusuna, "Şu anda Türkiye'nin en büyük kulübünü çalıştırıyorum" diyerek cevap verdi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNDEYİM": Kendisine yöneltilen "Gelecekte Fenerbahçe Doğuş'u çalıştırmayı düşünüyor musunuz? sorusuna, "Şu anda Türkiye'nin en büyüğünde çalışıyorum" şeklinde yanıt veren Ataman, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Aynı soru bana Galatasaray için de soruluyor, ne zaman Galatasaray'a döneceksin diye. Şu anda Türkiye'nin en büyük basketbol kulübünün hocasıyım. Anadulu Efes 387 tane EuroLeague maçı oynamış. Türkiye'de böyle bir rakam yok hiçbir branşta. Efes bir marka. Ben de kendimi bir marka olarak görüyorum. Şu anda iki marka birleşmiş durumda. Benim kariyerimde bir kupa eksik. Acaba ben bu yatırımla, sezon sonu yapacağımız transferlerle Final-Four'da kaybettiğim bu kupayı evdeki müzeme koyar mıyım diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Bayern Münih maçı bilet fiyatları belli oldu

Yorumlar
TREND HABERLER