SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ile ilgili flaş sözler! Bence cezalar az

A Spor ekranlarında yorumculuk yapan Erman Toroğlu, PFDK'nın Fatih Terim'e 7 maç cezasının ardından 3 maç daha ceza vermesi üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ile ilgili flaş sözler! Bence cezalar az

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fatih Terim'in 3 maç men cezası daha verilmesinin ardından canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Terim, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle PFDK tarafından 7 maç cezaya çarptırılmıştı. Daha sonra Fatih Terim'in TFF'ye yönelik söylediği "TFF'den Schalke'ye destek mesajı da beklerdim" sözleri üzerine PFDK'nın , Fatih Terim'e 3 maç daha ceza vermesi üzerine A Spor yorumcusu Erman Toroğlu "bence cezalar az" yorumunda bulundu.

Ayrıca Erman Toroğlu "Yıllarca bu cezalar kurumlara, şahıslara verilmeyip pozisyonlara verildiği için kamuoyunun aklı karışıyor. Bence çizgiyi çekmeliyiz ve daha evvelini tartışmamalıyız. Bence verilen cezalar az. Nedeni ise, Fenerbahçe Galatasaray maçının Şampiyonlar Ligi maçı olduğunu varsayarsak UEFA bu cezaların 4 katı fazlasını verirdi. Her iki takımı Avrupa Kupası'ndan men ederlerdi, olayı çıkaran şahıslara da ayrıca ceza gelirdi. Madem bizim hedefimiz Avrupa, biz onlara uyacağız. Onlar bize uymazlar.

PFDK'dan Fatih Terim'e bir şok daha! Tam 9 maç yok

Bu cezaları yarın, öbür gün Beşiktaş'a ya da diğer takımlara vermezseniz o zaman siz Galatasaray'ı kovalıyorsunuz, Fatih Terim'i kovalıyorsunuz demektir. Ama her takıma aynı cezayı uygularsanız sizi alnınızdan öperim" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
TREND HABERLER