FENERBAHÇE

Ersun Yanal Fenerbahçe ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'a yenilerek düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'de, teknik diretör tartışması sona erdi. Sarı lacivertliler Ersun Yanal ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor..

Ersun Yanal Fenerbahçe ile anlaştı

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Sezona Phillip Cocu yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında iç sahada alınan 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Hollandalı çalıştırıcının görevine son verdi.

Fenerbahçe; Cocu'nun ardından, yardımcısı Erwin Koeman'ı geçici olarak takımın başına getirdi. Koeman, göreve 2-2'lik Galatasaray beraberliği ve Aytemiz Alanyaspor ile Anderleht maçlarında alınan 2-0'lık galibiyetlerle başladı. Alınan başarılı sonuçlar üzerine takımın sportif direktörü Damien Comolli, Koeman'a "göreve devam etmek istedikleri kişinin kendisi olduğunu" söylediklerini belirtti.

Buna karşın Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından ligde oynanan 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alınırken UEFA Avrupa Ligi'nde ise iç sahada oynanan Dinamo Zagreb maçı 0-0 sona erdi.

Son olarak ligin 15. haftasında Akhisarspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe ligde 16. sıraya kadar geriledi ve başkan Ali Koç; oyuncular ve teknik heyete Manisa'dan İstanbul'a otobüsle gitme cezası verdi. Pazar sabaha karşı 02.30 sularında Samandıra'ya varan Fenerbahçe kafilesini taraftarlar Ersun Yanal tezahüratlarıyla karşıladı. Sarı lacivertliler, Kayserispor'un bu akşam Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyet sonrası sıralamada 17. sıraya düştü.

Yorumlar
TREND HABERLER