MOTOR SPORLARI

Eski patronundan Schumacher açıklaması!

Dünya Otomobil Federasyonu (FIA), diğer bazı spor branşlarını örnek alarak Hall of Fame adında kendi uygulamasını başlattı. Otomobil sporlarının önemli isimlerini onurlandırmayı hedefleyen proje için Paris'te özel bir buluşma gerçekleştirildi.

Eski patronundan Schumacher açıklaması!

Michael Schumacher için Hall of Fame'e giriş yapıldı, menajeri Kehm "İnsanları ona bağlayan şey spor sevgisiydi" dedi. FIA Başkanı Jean Todt ise "Michael'ı özlüyoruz. Kendisi hâlâ savaşıyor" mesajı verdi.

Fernando Alonso, Sebastian Vettel ve Nico Rosberg gibi şampiyonların hazır bulunduğu gecede, orada bulunamayan bazı eski şampiyonların da temsilcileri hazır bulundu. Bunlardan en dikkat çekici olanı şüphesiz Michael Schumacher ve kendisini temsilen orada bulunan menajeri Sebine Kehm'di...
 
'Schumacher burada olmalıydı' 
Alman efsane pilotun girişini yapmak için geceye katılan Kehm duygusal bir konuşma yaptı, "Hepimiz biliyoruz ki, Schumacher de burada olmalıydı. Ve biliyoruz ki, O da burada olmayı ister ve çok gururlanırdı. Schumacher'i bu kadar özel yapan spor sevgisiydi. Ve buradaki insanları kendisine bağlayan şey de bu" dedi. 
 
'Bitmedi, sürüyor kavga' 
Ferrari eski patronu, şimdi Dünya Otomobil Federasyonu Başkanı olan Jean Todt da, kendisinin eski çalışma arkadaşı olan Michael Schumacher ile ilgili konuşmalar gerçekleştirdi: "Michael'ı özlüyoruz. Kendisi orada, hâlâ savaşıyor. Bitmedi, sürüyor kavga. Michael çok özel birisi, motorsporları için de özel birisi. Benim için de bir dost".  
 
Hamilton'dan moda tercihi 
Bir çok yıldız ismin katıldığı gecede Formula 1'in son şampiyonu Lewis Hamilton'ın bulunmaması dikkat çekti. Britanyalı pilot, aynı saatlerde İngiltere'de düzenlenen Londra Moda Ödülleri'nde boy gösterdi. 
 
HALL OF FAME'E GİRİŞİ YAPILAN 33 EFSANE  
Fernando Alonso, Mario Andretti, Alberto Ascari, Jenson Button, Jim Clark, Juan Manuel Fangio, Emerson Fittipaldi, Mika Hakkinen, Lewis Hamilton, Mike Hawthorn, Phil Hill, Graham Hill, Damon Hill, Denis Hulme, James Hunt, Alan Jones, Niki Lauda, Nigel Mansell, Nelson Piquet, Alain Prost, Kimi Raikkonen, Jochen Rindt, Nico Rosberg, Keke Rosberg, Jody Schaekter, Michael Schumacher, Ayrton Senna, Jackie Stewart, John Surtees, Sebastian Vettel, Jacques Villeneuve.  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER