SÜPER LİG

Eskişehirspor Genk'i yendi

Eskişehirspor, Belçika ligi takımlarından Genk ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı..

Eskişehirspor Genk'i yendi
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Eskişehirspor, Belçika ligi takımlarından Genk ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.. 
 
Manavgat ilçesindeki bir otelin sahasında oynanan maçı Şeref Taştan, Musa Yılmaz ve Ayhan Arısoy yönetti. Karşılaşmaya Eskişehirspor, Ruud Boffin, Sezgin Coşkun, Servet Çetin, Jerry Akaminko, Özgür Çek, Aytaç Kara, Hürriyet Gücer, Erman Kılıç, Erkut Şentürk, Erkan Zengin, Necati Ateş 11 ile başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, karşılaşmada kamp kadrosunda yer alan diğer oyuncalara da forma şansı verdi. Eskişehirspor, çekişmeli geçen karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Eskişehirspor'un gollerini Erkan Zengin ve Necati Ateş kaydetti. Genk'in tek golü ise Mustafa Albian'dan geldi.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bugün hazırlık döneminde en ciddi hazırlık maçını yaptık. Takımımızın performansı iyi. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER