FUTBOL

Fatih Altaylı: Birisi eline odun alacak bunu dövecek!

Bloomberg HT’de yayınlanan Spor Saati programında açıklamalarda bulunan Gazeteci-Yazar Fatih Altaylı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in haftalar sonra forma şansı verdiği Ryan Donk için, 'Birisi eline odun alacak, bunu dövecek' dedi.

Gazeteci-Yazar Fatih Altaylı katıldığı canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in haftalar sonra forma şansı verdiği Ryan Donk için, 'Birisi eline odun alacak, bunu dövecek' dedi.

Fatih Altaylı, Bloomberg HT’de yayınlanan Spor Saati programında spor gündemine dair açıklamalar yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i eleştiren Altaylı, Donk için çok çarpıcı bir ifade kullandı. İşte Fatih Altaylı’nın açıklamaları…

TUDOR, RIEKERINK YAPSA…

Fatih Terim’i tanımasam, memleketteki şaibeli hocalardan biri olsa, dersin ki; ‘Satıyor galiba maçı.’ Bu kadro seçimin Tudor yapsa, Riekerink yapsa şu anda yer yerinden oynuyordu.

BEN BÜYÜK HOCAYIM YILDIZ YARATIRIM

Donk’u oynatmasındaki mantığın, ben kendi açımdan şu olduğunu düşünüyorum, ‘Hahaha ben öyle büyük bir hocayım ki başka hocaların oynatamadığı adamlardan ben yıldız yaratırım. Bir laf var da söyleyemem, zor yaratırsın. Donk’la ilgili Galatasaray’ın yapması gereken tek şey var, birisi eline odun alacak, bunu dövecek.

Yorumlar
TREND HABERLER