1.LİG

Fatih Tekke O takıma imzayı atıyor

1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Fatih Tekke'yle ilk görüşmede büyük ölçüde anlaştı.

Fatih Tekke O takıma imzayı atıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı'nın istifa etmesinin ardından Fatih Tekke ile görüşmelere başladı.

Genç teknik adamla ilk görüşmeler olumlu geçerken, yönetimin en kısa zamanda 39 yaşındaki genç teknik adamla görüşmeleri hızlandırıp takımın başına getirmesi bekleniyor.

Fatih Tekke'nin kariyeri

Fatih Tekke hedeflerini büyüttü

Trabzonspor'da uzun süre forma giymiş golcü futbolcu, daha sonra 2006'da Rusya'nın Zenit takımına transfer oldu. 2008'de Zenit ile birlikte bir UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı. Lig kariyerinde daha önce Trabzonspor'dan ayrılıp Gaziantepspor'da top koşturan Fatih Tekke, buradaki formuyla A Milli Takım'a kadar yükselmiş, bu formundan sonra 2002-2003 sezonunda Trabzonspor'a geri dönmüştü. Takıma katılmasıyla Trabzonspor 2 Türkiye Kupası'yla birlikte 2 lig ikinciliği kazandı. Ayrıca genç çalıştırıcı, 2004-2005 sezonunda 31 golle gol kralı oldu.

Teknik Direktörlük kariyeri

Futbol hayatına nokta koymasının ardından ilk teknik direktörlük deneyimine o zamanlarda Spor Toto Süper Lig'de boy gösteren Kayseri Erciyesspor'da başlayan Fatih Tekke, burada 1 yıl kaldıktan sonra 1 Şubat 2016 sezonunda TFF 1. Lig ekibi Boluspor'un başına geçti. Boluspor'un ligde kötü gidişatının ardından yönetim 3 Mayıs 2016'da Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Büyükşehir Gaziantep 3 puanı 3 golle aldı

 Ali Güneş de bıraktı

Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Bülent Bölükbaşı ile yollarını ayırmasının ardından Sportif Direktör Ali Güneş, görevinden istifa etti. Sezon başında Bülent Bölükbaşı ile birlikte göreve başlayan Ali Güneş yönetim ve takım ile vedalaşarak takıma başarı dileğinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER