FENERBAHÇE

Fenerbahçe 10 numarasını buldu! Yassine Benzia İstanbul’a geliyor

Transfer döneminin son gününde Fenerbahçe 10 numarasını buldu. Haber Global'in haberine göre Fenerbahçe, Lille forması giyen Yassine Benzia ve kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı. Benzia'nın menajeriyle öğleden sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe 10 numarasını buldu! Yassine Benzia İstanbul’a geliyor

Kadrosunu zenginleştirme çabalarına transfer döneminin son gününde de tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, 10 numara problemini çözdü. Haber Global’in haberine göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen 23 yaşındaki 10 numara Yassine Benzia’yla anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Cezayir asıllı futbolcu ve menajeri Djibril Niang’ın bugün (31 Ağustos) öğleden sonra Paris’ten İstanbul’a gelmesi bekleniyor. 1.78 metre boyundaki futbolcu geçen sezon 33 resmi maçta 2 gol ve 5 asiste imza atmıştı.

Profesyonel futbol hayatına Olympique Lyon’da başlayan Benzia, Fransa’nın alt yaş milli takımlarında forma giydikten sonra 2016’da Cezayir Milli Takımı’nı seçti. İki kez Cezayir forması giyen Benzia bir de gole imza attı.

10 numara pozisyonunun yanı sıra sağ kanatta ve forvet bölgesinde de görev yapabilen Benzia, Ligue 1’de çıktığı toplam 121 maçta 13 gol ve 13 asiste imza attı. Eski Fenerbahçeli Moussa Sow da Benzia transferini kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla doğruladı.

Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile anlaştı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER