FENERBAHÇE

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe ve Trabzonspor Kadıköy'de 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı.

Bordo-mavililer Burak Yılmaz ve Olcay Şahan'la 2 kez öne geçti, Fenerbahçe muhteşem taraftarını arkasına alarak 45. dakikada Alper Potuk ve 83. dakikada Valbuena'nın penaltı golüyle bordo-mavililere cevap verdi ve Trabzonspor'a karşı Kadıköy'deki 20 yıllık yenilmezlik serisini sürdürdü.

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaştı. Nefesleri kesen gol düellosunda taraflar 2-2'lik beraberlikle sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında 2 kez geriye düştüğü maçta ilk yarı ve ikinci yarının son dakikalarında bulduğu gollerle bordo-mavililerin kazanmasına izin vermedi.

Bu sonucun ardından sarı-lacivertliler 2. hafta sonunda galibiyetle tanışamadı ve haftayı 2 puanla tamamladı. Trabzonspor ise puanını 4'e çıkardı.

Açılışı Burak Yılmaz yaptı

Trabzonspor, Kadıköy'deki maça golle başladı. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın 5. dakikadaki golüyle Fenerbahçe karşısında öne geçti. Volkan Demirel'in önde olduğunu gören Burak, Kucka'nın havalandırdığı topa ayak koyarak topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı için Erman Toroğlu yorumu

F.Bahçe'nin ilk şutu Valbuena'dan

Fenerbahçe maçtaki ilk isabetli şutunu 30. dakikada çekti. Valbuena'nın şutunu Onur Kıvrak kurtardı.

Alper Potuk'tan klas gol

Fenerbahçe 45. dakikada Alper Potuk'un şık golüyle eşitliği yakaladı. Milli futbolcu kendi hazırladığı pozisyonda 4 Trabzonsporlu futbolcunun arasında slalom yaparak sıyrıldı, ardından yerden düzgün bir vuruşla kaleci Onur Kıvrak'ı mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısı bu golle 1-1 berabere sona erdi.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku

Ve Giuliano sahne aldı 

Teknik direktör Aykut Kocaman ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Yeni transfer Giuliano, Robin van Persie'nin yerine oyuna girerek Fenerbahçe formasını ilk kez giydi.

Trabzonspor gole yaklaştı 

50. dakikada Trabzonspor 2. gole çok yaklaştı. N'doye'nin kaleci Volkan Demirel'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda İsmail Köybaşı ters kademeye çok başarılı girerek golü önledi.

Olcay Şahan füze yolladı 

Trabzonspor Olcay Şahan'ın golü ile Fenerbahçe karşısında 56. dakikada yeniden öne geçti. Sol kanattan topla ilerleyen Olcay, ceza sahası çizgisi üzerinden çaprazdan yaptığı şutla kaleci Volkan Demirel'i mağlup etti.

Valbuena penaltıdan affetmedi

Fenerbahçe 83. dakikada penaltı Juraj Kucka'nın ceza sahasında elle müdahalesi sonrası penaltı kazandı. Beyaz noktada topun başına geçen Valbuena skoru 2-2'ye getirdi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçından kareler

FENERBAHÇE: 2 - 2 :TRABZONSPOR

Maç Sonu: Ve hakem maçı bitiren son düdüğü çalıyor.

90+5. dakika: Trabzonspor atağında Theo Bongonda ofsayta düşüyor. Mauricio Isla orta yapıyor.

90+4. dakika: Mathieu Valbuena topa elle müdahale ediyor.

90+3. dakika: Trabzonspor adına Olcay Şahan sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Joao Pereira ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

90. dakika: Aatif Chahechouhe'nun ara pası ile sağ kanatta hareketlenen Mathieu Valbuena ortasını yakın direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Roberto Soldado kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor. Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

87. dakika: Trabzonspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Matus Bero oyundan alınırken yerine Theo Bongonda oyuna dahil oluyor.

86. dakika: Fenerbahçe mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mathieu Valbuena ortasını yakın direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Martin Skrtel istediği kafa vuruşunu yapamıyor ve top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor. Ev sahibi ekibin kullandığı serbest vuruştan sonra itirazlarını yoğunlaştıran Emmanuel Mas sarı kart ile cezalandırılıyor.

85. dakika: Trabzonspor'da Matus Bero rakibi Alper Potuk'u formasından çekiyor ve sarı kart ile cezalandırılıyor. 

84. dakika: GOL Penaltı vuruşunda Mathieu Valbuena topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor. Durum şimdi 2-2

83. dakika: Sağ çaprazda topla buluşan Aatif Chahechouhe ortasını penaltı noktasına doğrı gönderiyor. Gelen topa savunmada Juraj Kucka müdahale ediyor ancak hakem Ali Palabıyık, oyuncunun topa elle müdahale ettiğini belirtiyor ve penaltı noktasını işaret ediyor.

81. dakika: Son 10 dakikalık dilime girilirken ev sahibi sarı lacivertliler rakip yarı alanda baskısını iyice artırıyor.

78. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Mathieu Valbuena uzak direğe doğru ortasını yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Onur Kıvrak'a gidiyor.

76. dakika: Sarı lacivertlilerde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Nabil Dirar oyundan alınırken yerine Aatif Chahechouhe oyuna dahil oluyor.

72. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Nabil Dirar son çizgiye inmeden ortasını yakın çizgiye doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı gerisine doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Alper Potuk gelişine sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

70. dakika: Trabzonspor'da Juraj Kucka rakibi ile girdiği hava topu mücadelesi sonrasında burnundan yaralanıyor ve tedavisi için oyun kısa süreli duruyor.

68. dakika: Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mathieu Valbuena ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Martin Skrtel kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

66. dakika: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

63. dakika: Trabzonspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor.Yusuf Yazıcı oyundan alınırken yerine Ogenyi Onazi oyuna dahil oluyor.

62. dakika: Sarı lacivertlilerde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Roman Neustadter oyundan alınırken yerine Roberto Soldado oyuna dahil oluyor. Fenerbahçe'de Josef De Souza rakibi Yusuf Yazıcı'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

60. dakika: Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

58. dakika: Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mathieu Valbuena ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

56. dakika: GOL Trabzonspor, Olcay Şahan ile tekrar öne geçiyor! Yusuf Yazıcı'nın pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Olcay Şahan sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve top sol üst köşeden filelerle buluşuyor.

54. dakika: Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Mathieu Valbuena ortasını ön direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mehmet Topal ters vole vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

52. dakika: Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı rakibi Alper Potuk'a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

50. dakika: Fenerbahçe'de Alper Potuk rakibi Olcay Şahan ile topsuz alanda girdiği tartışma sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

49. dakika: Sarı lacivertliler kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

46. dakika: İkinci yarı konuk ekip Trabzonspor'un vuruşu ile başlıyor. Fenerbahçe cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Robin Van Persie oyundan alınırken yerine yeni transfer Giuliano oyuna dahil oluyor.

Devre Arası: Hakem Ali Palabıyık ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45. dakika: GOL Fenerbahçe, Alper Potuk ile beraberliği yakalıyor! Mathieu Valbuena'nın kullandığı taç atışı ile sol kanatta topla buluşan Alper Potuk son çizgiye inmeden rakibini geçerek ceza sahasına giriyor. Tecrübeli oyuncu sağ ayağı ile yerden vuruşunu yaparak topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor. Dördüncü hakemin işareti ile ilk yarının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

44. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Mathieu Valbuena ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunmadan seken top son olarak kaleci Onur Kıvrak'da kalıyor.

40. dakika: İlk yarıda son dakikalara girilirken ev sahibi Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

37. dakika: Joao Pereira'nın ara pası ile Matus Bero ceza sahasına hareketleniyor ancak hakem Ali Palabıyık'ın kararı ofsayt.

34. dakika: Ceza yayının gerisinde topla buluşan Josef De Souza doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top savunmadan geri geliyor.

32. dakika: Fenerbahçe atağında Mauricio Isla ofsayta düşüyor.

31. dakika: Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

30. dakika: Mathieu Valbuena çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun vuruşunu kaleci çeliyor! Mauricio Isla orta yapıyor. Onur Recep Kıvrak çıkıyor ve topa hakim oluyor. Trabzonspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

29. dakika: Fenerbahçe takımından Nabil Dirar, Emmanuel Mas ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Trabzonspor atağında Olcay Şahan ortayı yapıyor ancak etkili olamıyor. Fenerbahçe kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

28. dakika: Mehmet Topal topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

27. dakika: Mathieu Valbuena serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Jan Durica topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Fenerbahçe adına Mathieu Valbuena sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Dame N'Doye topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Trabzonspor takımından Matus Bero orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Trabzonspor takımı oyuncusu rakip ceza sahasına uzun bir taç atışı kullanıyor.

26. dakika: Volkan Demirel uzun oynuyor. Trabzonspor takımından Matus Bero, Mauricio Isla ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

24. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

23. dakika: Maç şu anda durmuş durumda. Oyuncular sıvı kaybını önlemek için su içiyorlar. Oyun yeniden başladı.

22. dakika: Nabil Dirar orta yapıyor. Robin van Persie, Jan Durica ile mücadele ederken rakibine sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem serbest vuruşa hükmediyor. 

21. dakika: Jan Durica topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Mehmet Topal orta yapıyor. Nabil Dirar tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü.

20. dakika: Sakatlanan Burak Yılmaz yerine oyuna Dame N'Doye girecek. Volkan Demirel uzun oynuyor.

19. dakika: Robin van Persie, Uğur Demirok ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

18. dakika: Ev sahibi takım şu anda rakibini baskı altına almış durumda. Trabzonspor takımından Okay Yokuşlu, Mathieu Valbuena ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. İsmail Köybaşı orta yapıyor. Onur Recep Kıvrak çıkıyor ve topa hakim oluyor.

16.dakika: Trabzonspor adına Yusuf Yazici sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Martin Skrtel topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. İsmail Köybaşı orta yapıyor. Uğur Demirok topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

15. dakika: Fenerbahçe takımından Mathieu Valbuena, Joao Pereira ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. İsmail Köybaşı topu kornere göndererek uzaklaştırıyor.

13. dakika: Oyun yeniden başladı. Trabzonspor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Trabzonspor takımından Juraj Kucka, Nabil Dirar ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.

12. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Onur Recep Kıvrak sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

11. dakika: Trabzonspor takımından Olcay Şahan, Mathieu Valbuena ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Olcay Şahan için sarı kart çıktı. Mathieu Valbuena serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Martin Skrtel, Onur Recep Kıvrak ile mücadele ederken rakibine sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem serbest vuruşa hükmediyor.

10. dakika: Oyun yeniden başladı.

9. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Burak Yılmaz sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

7. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Mathieu Valbuena ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

6. dakika: Fenerbahçe rakip sahada taç atışını kullanıyor.

Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe'ye attığı golde FB TV

5. dakika: GOL Trabzonspor, Burak Yılmaz ile öne geçiyor! Savunmada Martin Skrtel'ın uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza yayı gerisinde Juraj Kucka'nın önünde kalıyor. Juraj Kucka bekletmeden topu ceza sahası içine doğru dolduruyor. Penaltı noktası sağ tarafında topla buluşan Burak Yılmaz vuruşunu yapıyor ve topu kalenin sağ tarafından filelerle buluşturuyor.

3. dakika: Mücadele oldukça sert başlıyor ve üst üste yapılan faullerle devam ediyor.

1. dakika: Müsabaka ev sahibi Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER