FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de prim sistemi değişti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, prim sistemini değiştirdi. Sarı-lacivertli futbolcular kazanılan her puan için 100 bin, toplamda ise 3 milyon euro prim kazanacak.

Fenerbahçe'de prim sistemi değişti

Fenerbahçe'de Osmanlıspor beraberliği sonrası başlatılan prim sistemi, Akhisar mağlubiyetinin ardından kaldırıldı.

Sarı-lacivertli yönetim, Osmanlı maçının ardından ilk yarının sonuna kadar oynanan 6 maçın kazanılması halinde 1.5 milyon euro ödeme kararı almıştı. Ancak takım son maçta berabere kalıp bu hakkı kaybetti. İkinci yarının başı itibariyle maçlar üçerli gruplara bölündü. İlk 3 maçta iki beraberlik alan sarı-lacivertliler, ikinci üç maçın sonunda Beşiktaş'a yenilerek yine prim alamadı.

F.Bahçe'ye 1 haftada 10 milyon lira!

30 PUANA 3 MİLYON EURO PRİM : Akhisar, Yeni Malatya, Galatasaray üçlemesi ise daha ilk maçta hüsran oldu. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'de prim sistemi değişti. Takımın konsantrasyonunu kalan 10 maçta en üst seviyede tutmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, alınan her puana prim uygulaması getirdi.

Puan başına primin 100 bin euro olduğu, takımın kalan 10 maçta 30 puan alması halinde toplam 3 milyon euroyu almaya hak kazanacağı bildirildi. Bu sistem değişikliğinde UEFA'dan sıkıntı çıkma ihtimalinin de göz önünde bulundurulduğu gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçeli Janssen'den kötü haber

Yorumlar
TREND HABERLER