FUTBOL

Fenerbahçe'de UEFA kadrosunun perde arkası ortaya çıktı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Belçika'dan Anderlecht, Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb ve Slovakya'dan Spartak Trnava'yla mücadele edecek olan Fenerbahçe, UEFA'ya 23 kişilik kadroyu bildirdi. Teknik heyet kadroda 8 isme yer vermedi. İşte UEFA kadrosunun perde arkası!

Fenerbahçe'de UEFA kadrosunun perde arkası ortaya çıktı - Sayfa 1

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Belçika'dan Anderlecht, Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb ve Slovakya'dan Spartak Trnava'yla mücadele edecek olan Fenerbahçe, UEFA'ya 23 kişilik kadroyu bildirdi. Teknik heyet kadroda 8 isme yer vermedi. İşte UEFA kadrosunun perde arkası! Phillip Cocu bu 8 ismi neden kesti? Cevabı haberimizde...

Fenerbahçe'de UEFA kadrosunun perde arkası ortaya çıktı - Sayfa 2

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan kadroda, Carlos Kameni, Berke Özer, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Ozan Tufan, Roberto Soldado, Tolga Ciğerci ve Ferdi Kadıoğlu yer almadı.

Fenerbahçe'de UEFA kadrosunun perde arkası ortaya çıktı - Sayfa 3

Cocu ve kurmayları, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu belirlerken altyapıdan yetişme, mevkilerdeki alternatifleri ve fiziksel durumları göz önünde bulundurdu. Hollandalı çalıştırıcı, liste dışı kalan oyunculardan anlayışlı olmasını talep edip takım arkadaşlarından hiçbir farkları olmadığını dile getirdi. 3 kulvarda mücadele edeceklerini ve bu isimlerden çoğunun sezon içinde şans bulacağını belirten Cocu, oyunculardan beklentilerini de açık bir şekilde aktardı. İşte Cocu ve ekibinin, UEFA Avrupa Ligi listesinde şans vermediği 8 isimle ilgili görüşleri:

Fenerbahçe'de UEFA kadrosunun perde arkası ortaya çıktı - Sayfa 4

Berke Özer: Fenerbahçe'nin geleceğe yatırım amacıyla transfer ettiği Berke Özer, altyapıdan yetişen yerli oyuncu kriterine uymadığı için kadroya dahil edilmedi. Fenerbahçe, Berke'yi Türkiye Kupası maçlarında ve U21 takımında değerlendirecek.