FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den flaş Erwin Koeman kararı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, teknik direktör Erwin Koeman'la yola devam etmek istediklerini resmen açıkladı.

Fenerbahçe'den flaş  Erwin Koeman kararı

Ankaragücü maçının bitiminde Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin hangi teknik adamı görevi getireceği merakla bekleniyordu. Sarı-lacivertli yönetim, Erwin Koeman'la 'yola devam' kararı aldı.

Sportif Direktör Comolli, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Koeman'la yola devam istediklerini söyledi. Hollandalı hoca ile görüştüklerini ifade eden Fransız futbol adamı, "Takımı onun yönetmesini istedik. Onun yaklaşımı da çok pozitifti. Devam etmesini istediğimiz kişi o" dedi.



"Frey'in golüne çok sevindim çünkü..."...Comolli'nin diğer açıklamaları ise şöyle: "Maçlarda tamamen sahaya odaklanıyorum. Alanyaspor maçında Frey'in attığı gole çok sevindim. Çünkü o gol bize nefes aldırdı. Sevinmemin ikinci nedeni ise Michael'ın karakteri. Çünkü o bunu hak ediyor. Takımın başarılı olmasını istiyor.

"Valbuena inanılmazdı"...Valbuena kesinlikle inanılmazdı. Son maçlardaki etkisi, taktik disiplini inanılmazdı. Son maçlarda hocanın kendisinden spesifik olarak istediklerini çok iyi yaptı. Valbuena'yı böyle görmek harika. Kendisi de çok mutlu.

"Barış oyuna girmeye çok yaklaştı ama..."...Barış'ın durumu ise şöyle... Son iki maçta oyuna girmeye çok yaklaştı. O anlarda gelişen şartlar, onun oyuna alınmamasına neden oldu. Barış sezon başında takıma istekli olarak geldi. Genç yaşında kötü sonuçlarla birlikte öz güveni olumsuz etkilendi. Doğru zamanlarda kendisine süreler vermezsek bu Barış'ı kötü etkileyebilir. Kendisi ile konuşuyorum. Biraz zaman meselesi. Erwin ona hak ettiği süreyi verecektir. Barış kendi durumunu biliyor. Herhangi bir yanlış anlaşılma yok aramızda.

"Berke'nin gelişimi inanılmaz"...Yiğit de çok hızlı gelişiyor. Kendisi ile görüşüyoruz. Berke'nin de gelişimi inanılmaz. İdmanlarda kurtarışları nefes kesici oluyor. Çalışması ve gelişimi gerçekten inanılmaz.

Sakatlıklar konusu...Alper ve Şener'in sakatlıkları zaman alacak. Tolga için yeni bir MR testi yapıldı. Kemikte morarmanın azaldığı gözlendi.

"Volkan Demirel'de çok fazla gelişme yok"...Volkan Demirel hakkında söyleyecek bir şey yok. Başkan zaten konuşmuştu. Konuşmanın ardından verilen kararda çok fazla bir gelişme yok. Kadro dışı kalan diğer futbolcular transfer döneminin açılmasını bekliyor. Ozan'la konuştuk. Teknik ve fiziksel olarak çok yetenekli. Yeteneği var ama kariyerini nereye götürmek istediğine kendisi karar verecek.

"Ara transfer döneminde yıldız oyuncu transferi zor"...Ara transfer döneminde kaliteli oyuncu transfer etmek çok zor. Finansal Fair-Play'i göz önünde bulundurmalıyız. Ocak ayının verimli olmadığını söylememiz gerekiyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER