FENERBAHÇE

Fenerbahçeli yıldız Ricardo Quaresma'yı aradı ama...

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından polemiklerin merkezindeki Ricardo Quaresma ile saha içinde tartışma yaşadığı Josef de Souza arasında soğuk savaşın sürdüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçeli yıldız Ricardo Quaresma'yı aradı ama...

Fenerbahçe’nin Portekizlisi Luis Neto, Beşiktaşlı vatandaşını arayıp “Josef senden özür dileyecek” dedi. Quaresma, “Çok üzgünse basına açıklama yapsın” diye geri çevirdi.

“Sahada olan sahada kalır” düsturunun aksine, Josef'in zeytin dalını Q7 reddetti.

Sözcü'nün haberine göre; Olay şu şekilde gelişti: Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Neto, vatandaşı ve arkadaşı Quaresma'yı aradı. Josef'in üzüntüsünü anlatan Neto, “Seninle konuşmak istiyor, özür dileyecek. Sizi görüştüreyim” dedi. Ancak Quaresma geri çevirdi, “Çok üzgünse basına açıklama yapsın, medya önünde özür dilesin. Konuşacak bir şey yok. Bu konuyla ilgilenmiyorum” dedi.

Borsada kazandıran tek takım Fenerbahçe

SAVUNMASINI HAZIRLIYOR: Tecrübeli futbolcunun, Josef'e çok kızgın olduğu, Brezilyalı ismi çıkan tüm olayların sorumlusu olarak gördüğü belirtiliyor. Q7'nin, hakkında yazılanlar nedeniyle de kızgın olduğu, 16 maç ceza iddiaları nedeniyle moralinin bozulduğu ve hukuk grubuyla birlikte savunması üzerinde çalıştığı ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER