DİĞER HABERLER

Futbol camiası iftarda bir araya geldi

Kulüpler Birliği Vakfı, iftar yemeği gerçekleştirdi. İftar yemeğine, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Beşiktaş Kulübü Başkanı ve aynı zamanda vakfın da başkanlığını yürüten Fikret Orman da katıldı.

Futbol camiası iftarda bir araya geldi

Kulüpler Birliği'nin düzenlediği iftar yemeğinde Beşiktaş Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç aynı masada oturdular.
Kulüpler Birliği Vakfı, Swissotel'de iftar yemeği gerçekleştirdi.

İftar yemeğine, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koçile Beşiktaş Kulübü Başkanı ve aynı zamanda vakfın da başkanlığını yürüten Fikret Orman, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Servet Yardımcı da katıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Katıldığımız pek çok iftar gibi buna da katıldık. Fikret başkana çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için, bu tip toplantıları daha fazla yapmamız lazım. Biz yola çıktığımıdan beri aynı şeyi söylüyoruz. Sahada kora kor rekabet, saha dışında yapıcı rekabet. Her birimizi ilgilendiren konu, bu işin değerini, seyir zevkini artırmak, dünyada daha tanınır hale getirmek. Bunun için birbirimizle konuşabilmemiz gerekiyor. Çok basit. Size garip gelen şeyler bana normal geliyor. Beklentilerinizi karşılayamadıysam bu açıdan özür diliyorum" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER