GALATASARAY

Galatasaray Feghouli'yi KAP’a bildirdi!

Galatasaray, Feghouli'nin transferi için futbolcu ve kulübü West Ham United ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Feghouli'yi yarın İstanbul'a getiriyor.

Galatasaray Feghouli'yi KAP’a bildirdi!

Galatasaray, Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli’nin transferi için futbolcu ve kulübü West Ham United ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Sofiane Feghouli'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü West Ham United FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Galatasaray

Galatasaray

FEGHOULİ AÇIKLADI

Galatasaray'ın transfer görüşmelerini uzun süredir sürdürdüğü Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu.

Sofiane Feghouli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yarın İstanbul'a geleceğini açıkladı. Feghouli, "Yarın İstanbul'dayım inşallah" dedi.

YARIN İSTANBUL'DA OLACAK

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Feghouli, yarın (13 Ağustos Pazar) İstanbul'a gelecek. Galatasaraylıların yaklaşık 1 haftadır İstanbul'a gelmesini beklediği Cezayirli futbolcu, yarın akşam saat 15:45'te Atatürk Havalimanı'nda olacak.

Galatasaray, bir süredir gündeminde olan Feghouli ile anlaşmaya varmış ancak Cezayirli oyuncunun kulübü West Ham ile yaşadığı sorun nedeniyle transfer bir türlü sonlandırılamamıştı.

Sofiane Feghouli için kayıp ilanı verildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER