GALATASARAY

Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 21. şampiyonluğunu Türk Telekom Arena'da taraftarlarıyla bir arada kutladı. Şampiyon takımda yer alan futbolcular ve teknik heyetin sahneye çıkmasının ardından kupasına kavuştu.

Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı

Göztepe'yi devirerek 2 yıl aradan sonra 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, şampiyonluk kupasını kaldırdı. Türk Telekom Stadı'nda coşkulu bir kutlama yaşandı.

21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’da ilk olarak pazartesi günü iftardan sonra yapılması planlanan kutlama tarihi bugüne alındı. Cimbom’un, Türk Telekom Stadı’ndaki kutlamalar kuruluş tarihini simgeleyen 19.05’te başladı.

Şampiyonluk kupası ise 21.50'de kaldırıldı.

Galatasaray, 2017-18 sezonu şampiyonluk kupasını; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yurt dışında olduğu için, TFF Başkanvekili Ali Dürüst ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu'nun elinden aldı.

İŞTE DAKİKA DAKİKA GELİŞMELER

Galatasaray'ın şampiyonluk gecesinden özel karelerGalatasaray'ın şampiyonluk gecesinden özel karelerGalatasaray'ın şampiyonluk gecesinden özel karelerGalatasaray'ın şampiyonluk gecesinden özel karelerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

21.56: Galatasaray takımı kupayla poz veriyor

21.45: Galatasaraylı futbolcular, teknik heyet 2017-2018 Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını kaldırdı.

21.42: Futbolcular madalyalarını aldı

21.37: 2017-2018 Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası sahaya getirildi

21.34: Fatih Terim, kızları ve minik torunlarıyla sahneye çıktı. Terim podyum şarkısı olarak Şampiyonlar Ligi müziğini seçti.21.32: Galatasaray teknik heyeti podyuma davet ediliyor

21.31: Claudio Taffarel, Brezilya Takımı'nın Dünya Kupası hazırlıkları nedeniyle kutlamalara katılamadı

21:14: Sahneye çıkan Tarık Çamdal'a tribünlerin bır kısmı tepki gösterdi. Sonrasında diğer seyirciler ise Tarık Çamdal'a destek amaçlı tezahüratta bulundu.

21.12: Gomis taraftarın isteği sonrası üçlü çektirdi

21.02: Tüm futbolcular sahaneye sevdikleri şarkılar eşliğinde çıkıyor

20.48: Galatasaray'da futbolcular sahneye çıkıyor. İlk futbolcu kaptan Selçuk İnan oldu

20.42 Galatasaray Futbol Takımı birazdan podyuma çıkacak ve kupasını alacak.

20:26: İstanbul'da iftar vakti, kutlamalara kısa bir ara verildi.

20.16: Futbolcular sahneden inerek içeri girdi

20.11: Galatasaraylı futbolcular, Aleyna Tilki'nin "Sen olsan bari" şarkısı eşliğinde sahneye çıktı

20.02: Aleyna Tilki, Türk Telekom Stadyumu'nda büyük coşku ile sahneye çıktı

19.58: Gomis ve Aleyna Tilki bir araya geldi.

19:52: Yasin Öztekin: "2. kez şampiyon oluyorum, 6. kupam. Çok mutluyum. Sezon başında şampiyon olmak istiyorduk, çünkü 2 sezon olamadık. Fatih hoca geldikten sonra daha da iyi olduk, daha da güçlü olduk."

"Hocamız baba gibi. Bir sözü bile insanı o kadar motive ediyor ki, sahaya çıkınca her şeyi yapmaya çalışıyorsun hem onun için, hem de taraftar için. Maça çıkarkan o kadar hırslı oluyorsun ki, bunu zaten bu sene herkes görüyor. İnşallah uzun süre burada kalır. Galatasaray'a gelen forvetin gol atması lazım. Gomis'e elimizden geldiğince yardım ettik. O olmasaydı, biz olmadık. Huzur olması için neşe olması lazım, biz de bunu iyi başardık."

19.50: Yuto Nagatomo: "Hayatımda hiç bu duyguları yaşamamıştım. Çok mutluyum. Buraya geldikten sonra çocuğum doğdu. Onunla beraber şampiyonluk geldi, bize uğur getirdi."
19.48: Şarkıcı Berkay şampiyonluk kutlamaları için sahaneye çıktı

19:48: Şarkıcı Berkay şampiyonluk kutlamaları için sahaneye çıktı

19:30: Gripin grubu sahneye çıktı.

19:17: Türk Telekom Stadı'nda hoparlörden "Fener ağlama" şarkısı çalınıyor.

19:05: Galatasaray'da kutlamlar başladı.

18:58: Garry Rodrigues: "İlk şampiyonluğum. Çok, çok mutluyum. Çok güzel bir şampiyonluk oldu, umarım böyle devam ederiz."

18:49: Maicon'un eşi Ursula Roque: "Şampiyonluğa çok inanıyordum, takımdaki hırsı, isteği görüyordum ve ilk dakikadan beri şampiyonluğa inanıyordum. Galatasaray'a aşığım, Galatasaray taraftarına aşığım. Şu ana kadar gördüğüm en iyi taraftar, kendimi maçlara çok kaptırıyorum."

18.38: Galatasaray kafilesi kutlamalar için Türk Telekom Stadyumu'na ulaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER