FENERBAHÇE

Gökhan Gönül'ün menajeri Fenerbahçe'ye rest çekti

Şubat ayından bu yana Beşiktaş'la sözleşme imzalayacağı haberleri çıkan Gökhan Gönül, Siyah Beyazlılar'a her geçen gün daha çok yaklaşıyor.

Gökhan Gönül'ün menajeri Fenerbahçe'ye rest çekti

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül devri kapanıyor, Beşiktaş ise uzun zamandır "Türkiye'nin en iyi beki" titrini taşıyan tecrübeli oyuncuya her geçen gün daha çok yaklaşıyor.

Ntvspor'a konuşan menajer Ahmet Bulut, daha önceden "Gökhan Gönül'ün menajeriyle görüşmeyeceğiz" diyen Fenerbahçe'ye adeta rest çekti ve kendisinin de Sarı Lacivertli kulüple görüşmeyeceğini belirtti.

Tecrübeli menajer "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'da tamamlanacak. Ben de o tarihtan sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü onlar beniml görüşmeyeceklerini açıklamışlardı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak" şeklinde konuştu.

Gökhan Gönül Beşiktaş ile anlaştı! İşte alacağı ücret...

"Beşiktaş hariç 5 kulüp daha var..."

Ahmet Bulut, Gökhan konusunda Beşiktaş'ın isteği olduğunu doğrularken, "Beşiktaş dışında İngitere ve İspanya'dan 5 farklı kulüp Gökhan için teklifte bulundu. Bugün itibari ile yaptığımız bir anlaşma yok. 31 Mayıs'dan sonra teklif yapan kulüplerle görüşeceğim" ifadelerini kullandı.

Kupada yedek kalmıştı

Gökhan, Fenerbahçe'nin Galatasaray'la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası finalinde yedek kalmış ve Pereira'nın bu seçimi uzun süredir belirtilen "Gökhan Beşiktaş'la anlaştı" iddialarını güçlendirmişti.

Daha önce takımda yine yedek kalan Caner Erkin'in de Inter'le imza aşamasında olduğu biliniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER