FUTBOL

Günün öne çıkan transfer haberleri

spor Toto Süper Lig'in araya girmesiyle transfer dönemi sıcak geçiyor. İşte günün transfer haberleri.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 1

Ahmet Çalık için G.Birliği ile anlaşamayan Aslan’a Brezilyalı Vitor Hugo da pahalı geldi. Hedefteki isim M'Boro forması giyen Daniel Ayala. 1.90 boyundaki İspanyol stoperin bonservisi 2 milyon euro. Bu arada Denayer de yeniden gündemde.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 2

Marca, Galatasaray'ın Alexandre Pato ile ilgilendiğini yazdı. Haberde Corinthians'tan 3 milyon Euro'ya transfer edilen oyuncu için iyi bir teklif gelmesi halinde İspanyol ekibinin Pato'nun gidişine onay vereceği ifade edildi. Podolski'nin Çin ve Brezilya'dan gelen tekliflere ‘Evet' demesiyle birlikte gelecek parayı Pato'nun transferinde kullanmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, 27 yaşındaki Sambacı için kesenin ağzını açacak.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 3

Beşiktaş yönetiminin; 10 numara ve orta sahada görev yapan Aaron Hunt için Hamburg’a satın alma opsiyonlu kiralama teklif edeceği belirtildi.

Günün öne çıkan transfer haberleri - Sayfa 4

Yeşil Burun Adaları Milli Takımı forması giyen ve Hollanda pasaportu da taşıyan Rodrigues, hayranı olduğu Sneijder ile oynama şansını tepemeyeceğini söyledi. PAOK’un 4 milyon Euro talebine karşılık Cimbom, teklifini 3.5 milyon Euro’ya çıkardı.