TRABZONSPOR

Hacıosmanoğlu güçlü isimlerle oy toplayacak

Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, projelerini ve listesindeki isimleri tanıtmak için huzura çıkacak.

Hacıosmanoğlu güçlü isimlerle oy toplayacak

Trabzonspor'da seçim heyecanı yaşanıyor. 1-22 Kasım'da yapılması gereken olağan genel kurul toplantısının çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 5-6 Aralık'a ertelenmişti. Bu gelişmenin ardından başkan adayları listeleri için yoğun mesai harcadı.  

Trabzonspor Kulübü'nde İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta, Tahsin Usta ve Temel Eyüboğlu, başkan adaylığı için Divan Başkanlık Kurulu'na müracaat etmişti.  

Celil Hekimoğlu projelerini anlattı

Mecvut yönetim kurulu listelerine bakıldığında başkanlar haricindeki en ağır yönetici adayları İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde görülüyor.  

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu yarın saat 18.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda projelerini açıklayıp, listesini kamuoyuyla paylaşacak.   

Muharrem Usta Trabzonspor projelerini anlattı

Yönetim kurulundan 22 asıl isimle birlikte adaylığını açıklaması beklenen Hacıosmanoğlu’nun yeni oluşturacağı yönetim kurulunda İstanbul’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde önemli şirketlerin sahipleri yer alıyor.   

Trabzonspor başkan adayından şike göndermesi

Şu ana kadar gündeme gelen yönetimler arasında en etkili listenin eğer bu isimler yer alırsa Hacıosmanoğlu’nun listesi olacağı gözleniyor.

Hacıosmanoğlu’nun Listesinde yer alan isimlerin bazıları şu şekilde

TRABZONSPORNevzat Kaya: Aston Martin Türkiye Distribütörü, Yeniköy Motors’un sahibi, Ortadoğu ve Balkanlar Aston Marten satış rekortmeni.

Sefer Kapıcıoğlu: Dünya Göz Hastanesi Sahibi  

Resul Kalkan: RK Batıment (İnşaat Sahibi) Fransa-Paris’in ünlü Türk yapsatçısı.  

İbrahim Coşkuner: Ulaşım-ÇöpEneri ve İnşaat İşleri ile uğraşıyor. Trabzonspor eski başkanı Mustafa Günaydın’ın yeğeni ve yine Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ıncda kuzeni.  

Hakan Gedikli: Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul Şirketi olan Emlak Konut’un Planlama daire Başkanı. 

Osman Necip Sevinç: Karayolları Bölge eski müdürü, Trabzon Belediyesi eski başkan yardımcısı 

Ali Uzunay: Reis Elektronik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Alpdündar: Karadeniz Dernekler Federasyonu Genel başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 

Mehmet Karaoğlu: Bölgenin en büyük kırtasiye firması Karaoğlu Kırtasiye’nin İcra Kurulu Başkanı, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Trabzon eski gençlik kolları başkanı.  

Fahrettin Çebi: Çaykur Araklı Fabrika Müdürü 

Yarın Akşam yapılacak proje tanıtımı ve yönetim kurulu aday isimlerin tanıtım toplantısında tüm isimlerin açıklanacağı ifade edildi.

Yorumlar
TREND HABERLER