FUTBOL

İspanyollar'dan Arda Turan için şok iddia!

Ocakta Barcelona'dan M. Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'la ilgili İspanyol Mundo Deportivo çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

İspanyollar'dan Arda Turan için şok iddia! - Sayfa 1

Ocakta Barcelona'dan M. Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'la ilgili İspanyol Mundo Deportivo çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

İspanyollar'dan Arda Turan için şok iddia! - Sayfa 2

Milli futbolcu Arda Turan, ara transfer döneminde Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e 2.5 yıllık kiralık olarak transfer olmuştu. Arda'nın geleceğiyle ilgili İspanya'da önemli bir iddia ortaya atıldı.

İspanyollar'dan Arda Turan için şok iddia! - Sayfa 3

Fakat yapılan açıklamada "FC Barcelona oyuncunun UEFA transfer dönemleri içerisinde başka bir takıma transferi hakkını saklı tutmakla birlikte performansa göre bonuslar alacak. İstanbul Medipol Başakşehir’in satın alma opsiyonu bulunuyor.” bölümüyle ilgili Mundo Deportivo Gazetesi bilinmeyen bir detay açıkladı.

İspanyollar'dan Arda Turan için şok iddia! - Sayfa 4

'Arda, Barça'nın gönderdiği kulübü reddemez!' İspanyol gazetenin iddiasına göre Barcelona, Arda için gelen herhangi bir teklifi isterse kabul edilir ve Arda Turan da kulübün gönderdiği takımı reddedemez. Yani Arda Turan, Barcelona'nın transfer teklifini kabul ettiği takıma gitmek istememe gibi bir lüksü yok. Fakat transfer sürecinde bu madde ne Başakşehir ne de Arda tarafından açıklanmadı.