BASKETBOL

Kaski'den müthiş transfer!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ Spor, Rivas Ecopolis'ten Asjha Jones'u transfer etti.

Kaski'den müthiş transfer!
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ Spor, İspanya'nın Rivas Ecopolis takımından Asjha Jones'u renklerine bağladı.

KASKİ Genel Müdürü ve kulüp başkanı Ender Batukan, yaptığı açıklamada, kadrolarını güçlendirme adına Jones'un transferi ile önemli bir adım attıklarını belirtti.

Avrupa Kupası'nda final oynama başarısı gösteren takımlarının, bu sezon ligi 3'üncü sırada tamamladığını anımsatan Batukan, ''Bu sezon göstermiş olduğumuz başarıları gelecek sezon daha da ileri götürerek şehrimize kupa kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle İspanya'nın Rivas Ecopolis takımında oynayan Asjha Jones'u 2 yıllığına transfer ettik. Önümüzdeki sezon çok çekişmeli geçecek. Bu yüzden yeni transferlerle gücümüze güç katacağız'' dedi.


BATUKAN: BÜYÜK BİR ADIM ATTIK
Yeni transferin takıma hayırlı olmasını dileyen Ender Batukan, ''Önümüzdeki sezonun transferlerini bitirme aşamasına geldik. Onursal başkanımız Mehmet Özhaseki'nin de desteğiyle 2012-2013 sezonunda bütün kupalara talip bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu sezon İstanbul'da yapılan Avrupa Ligi 8'li finalinde 'Avrupa'nın en değerli oyuncusu' seçilen Asjha Jones'u kadromuza katmakla büyük bir adım attık'' diye konuştu.

Batukan, sporcunun transferinde emeği geçen başantrenör Ayhan Avcı, genel menajer Ahmet Bozbey ve kulübün basketbol şube sorumlusu Aydın Şerbetçioğlu'na da teşekkür etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER