FUTBOL

Maçın süresini bilmeyen hakem karşılaşmayı erken bitirdi

Galatasaray ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren U15 Ligi maçında ilginç bir olay yaşandı. Hakem 40 dakika oynanması gereken ilk yarıyı 35 dakikada bitirdi, uyarılar sonrası hatasını düzeltti.

Türkiye'de hakemler genellikle skandal hatalar yaparak gündeme geliyor. Hemen hemen her maç farklı bir hata yapan hakemlere bir yenisi daha eklendi.

MAÇI ERKEN BİTİRDİ...Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği U15 Ligi maçında, karşılaşma 1-0 siyah-beyazlı ekibin üstünlüğüyle devam ederken hakem ilk yarıyı bitirdi. Dakikalar 37'yi gösterirken çalan ilk yarının bitiş düdüğü herkeste şaşkınlık yarattı.

40 dakika oynanması gereken ilk yarının 37. dakikada bitmesi üzerine Galatasaray cephesinden hakem Ahmet Yakup Akçal'a itiraz geldi. İlk yarının 35 dakika olduğunu düşünen Akçal, 2 dakika da uzatma bölümü eklediği maçı 37. dakikada bitirdi.

Galatasaraylı teknik sorumlu ve futbolcuların itirazı sonrası yardımcılarıyla konuşan Akçal, karşılaşmayı kaldığı yerden devam ettirdi. Maç Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Yorumlar
TREND HABERLER