DİĞER HABERLER

Mangal yapmak için futbolu bıraktı

Geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde 30 yaşında futbolu bırakan Arjantinli golcü Pablo Daniel Osvaldo, söylediği sözlerle gündeme damga vurmaya devam ediyor.

Mangal yapmak için futbolu bıraktı

Pablo Daniel Osvaldo… Roma, Inter, Juventus, Porto, Espanyol ve Boca Juniors gibi birçok büyük takımda forma giyen Arjantinli futbolcu hayatında sevdiği şeyleri rahatlıkla yapabilmek için futboldan vazgeçtiğini söyledi…

Rahat yaşantı biçimiyle ve tarzıyla dikkat çeken Osvaldo, geçtiğimiz yıl 30 yaşında futbolu bıraktı ve geriye emekliliği ile ilgili olay sözler kaldı.

Pablo Daniel Osvaldo

İşte o sözler:

“Sevmediğim şeyleri yapmaktan her zaman nefret ettim. Futbol oynayıp çok para kazanmak yerine mangal yapıp, bira içmeyi tercih ettim.”

“Aralık 2016’da Sevilla menajeri Sampaoli beni aradı ve ‘Santrafora ihtiyacım var.’ dedi. ‘Cosquin Rock Festivali var, gelemem.’ diyerek reddettim. Bir parçamı kurtarmış gibi hissediyorum. Son zamanlarda mutsuzdum ve bu nedenle futbolu bırakmak istedim.”

Pablo Daniel Osvaldo

”Şimdi sakinleşiyorum ve kendimi sevdiğim bir şeye adadım: Müzik.”

”Futbolcu olmasaydım, şu an burada konuşabiliyor olmazdım. Futbol bana çok şey kattı. Bundan gururla söz edebilirim ancak bırakmam gerekiyordu. Artık rahatlıkla sigaramı tüttürebiliyorum.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER