SİVASSPOR

Mecnun Otyakmaz'dan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Sivasspor'da Başkan Otyakmaz, rakiplerinin şu anki sorunlarıyla ilgili konuştu.

Mecnun Otyakmaz'dan çarpıcı Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, 9. haftadaki Fenerbahçe maçına ilişkin, "İnşallah o zamana kadar sorunlarını çözmemiş olurlar da, biz de bu furyadan payımızı alırız" dedi.

"F.BAHÇE TOPARLANMADAN YENMEK İSTİYORUZ"...Otyakmaz, "İnşallah o zamana kadar sorunlarını çözmemiş olurlar. Biz de bu furyadan payımızı alalım diyorum" şeklinde konuştu.

Otyakmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gerçekten çok kötü bir başlangıç yaptılar. Fenerbahçe ile keşke bu arada maçımızı da oynayıp puanımızı almış olsaydık ama içerdeki maçın avantajını iyi kullanıp, hazırlanmış kadromuzla, daha doğrusu sakat oyuncularımızın da takıma katılmasıyla Fenerbahçe'yi yenebilecek güçte olacağız. İnşallah da arzu ettiğimiz gibi olur."

Kadıköy'de Volkan Demirel'e destek

"ROBİNHO SEZONA DAMGA VURACAK"...Robinho'nun takımdaki liderlik özelliğine vurgu yapan Otyakmaz,  "Hem taraftarı motive ediyor, hem de sahadaki tecrübesiyle de maçı kazanabilecek performansa imza atabiliyor. Ancak bu sene son maçlarda farkını hissettirebildi. Ama artık hazır olduğu için, bundan sonra sezona damga vuracağını düşündüğüm oyuncularımızdan bir tanesi" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER