FUTBOL

Mehmet Demirkol: Çılgın bir derbi olabilir

Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında bu akşam karşı karşıya gelecek. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, efeslerin tutulmasına sebep olan dev derbi için flaş bir tahminde bulundu

Mehmet Demirkol: Çılgın bir derbi olabilir - Sayfa 1

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, BeIN SPORTS'ta Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesinde yaşanılanlara dair çarpıcı ifadelerde bulundu. İşte Mehmet Demirkol'un o sözleri...

Mehmet Demirkol: Çılgın bir derbi olabilir - Sayfa 2

"Fenerbahçe, Galatasaray maçı Türkiye'nin 1 numaralı maçıdır. Fenerbahçe Galatasaray maçına henüz isim bulunamaması şaşırtıcı. Fenerbahçe - Galatsaray maçları neden Türkiye'nin en büyük maçlarıdır? Çünkü ikiside krizde de olsa, psikolojisi farklıdır"

Mehmet Demirkol: Çılgın bir derbi olabilir - Sayfa 3

"Fenerbahçe, çok büyük bir krizin ortasında. Neredeyse, 20 yıldır bu pozisyonda olmadı. bu dağınıklık olmadı. Fenerbahçe, lig 15.si. Gol sıralamasında 16., maç başına ortada 16., şutları gole çevirmede 18. yani lig sonuncusu"

Mehmet Demirkol: Çılgın bir derbi olabilir - Sayfa 4

"Sıralamada 15.'lik iyi bakıldığında ama bu rastlanır bir şey değil. 'Cocu başarısız!' Hayır, Sadece buradan anlatamazsın. Fenerbahçe gol ortalaması 1'in altında ya. Fenerbahçe golcüsü, rastgele olsa da atar. Ciddi anlamda kalite düşüklüğü var forvetlerde. Bu, kaliteyi gösteriyor. Sadece teknik direktörü anlatmıyor."