FUTBOL

Mehmet Demirkol’dan Başakşehir-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 2-0 yendiği maçı değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol, önemli tespitlerde bulundu.

Yorumcu Mehmet Demirkol, NTV Spor’da Başakşehir – Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Fenerbahçeli Nabil Dirar’ın kendisini çok şaşırttığını söyleyen Demirkol, Aykut Kocaman’ı tebrik edilmesi gerektiğini dile getirdi.

İşte Demirkol’un açıklamalarından satır başları;

“Fenerbahçe, Başakşehir’i paramparça etti. Abdullah Avcı, oynamaya gelmemişler diyor ama 34 pozisyonu var. Oynatmayan takım derken, Abdullah Avcı duruma sinirlenmiş biraz. Fenerbahçe, oynatmama tersine en pozitif oyununu oynadı. Kazanmak üzerine oynadı. Aykut Kocaman’ı eleştiriyoruz ama şimdi tebrik etmek gerekiyor.”

“Abdullah Avcı, Galatasaray veya Beşiktaş’ın başında olsa ve lider olsa, bu kadro ve oyun ile Fenerbahçe’nin karşısına çıksa hayat onun için çok zor olur. Fenerbahçe’nin ikinci golünde Isla golü atarken Arda ve İrfan Can, Isla ile koşmayı bırak yürümedi bile. Böyle oynarsan kusura bakma ama yenilirsin. Emre, ligin en iyi oyuncusu kabul ama diğer önemli eksikler de vardı. Mossoro büyük eksiklikti. Hiç baskı yapamadı Başakşehir.”

Yorumlar
TREND HABERLER